Rózsás ajkak, kerek cicik - Íme, egy csodás fotó Gáspár Evelinről

Gáspár Győző Gáspár Evelin cici ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, hogy most minden Gáspár Virág szuper fogyásáról szól, Evelin nyilvános Instagram-oldala is tartogat még meglepetéseket.

A luxusautók és a drága órák mögött ugyanis igazi kincsekre lehet bukkanni. Például Győzi lányának egyik régi képébe, amelyet még 2013 márciusában tett közzé, egyszerűen beleszerettünk:

Forrás: Instagram/evelingaspar

Így festenek most a Gáspár lányok: tesójával szelfizett

Egyre csak cseperednek Gáspár Győző lányai, és egyre többet mutatnak magukból. Evelin legutóbb kissé megváltoztatta a külsejét, majd pedig úgy döntött, Virággal készít egy közös képet. Íme, a tesószelfi!
Húsos ajkak hava: Gáspár Evelin után Zimány Linda is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-gaspar-evelin-utan-zimany-linda-is-csodas-ajkakat-villantott.htmlSzeptembert hivatalosan is a húsos ajkak havának választottuk, mivel Gáspár Evelin után Horváth Éva is megvillantotta a sajátját. Most pedig Zimány Linda is beszállt.TV + Sztárok--Elképesztő fotót posztolt magáról Gáspár Evelin: Teljesen odavagyunk!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gaspar-evelin-semmilyen-luxuscuccot-nem-mutatott-legujabb-fotojan.htmlValami baj lehet Gáspár Evelinnel - gondolhatnák rosszakarói. De hogy mégis mi a gond a sztárcsemete legújabb fényképével? Már mondjuk is.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin megjáratta luxusverdájáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-gaspar-evelin-luxusautojat-vezeti.htmlGáspár Evelin nem csak pózol a luxusautókkal, vezeti is őket.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-gaspar-evelin-nemcsak-luxuskocsit-luxusorat-is-villantott-balatonfureden.htmlGyőzike lánya szinte hétről hétre mutat valamit, amitől egy átlagembernek eláll a lélegzete...TV + SztárokOrigoÁll a bál a TV2 és Gáspár Evelin közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150815-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasat-megbanta-gaspar-evelin.htmlA TV2 Ezek megőrültek forgatásán vesz részt Gáspár Evelin. Sajtóhírek szerint azonban az együttműködés nem tökéletes a lány és a csatorna között. Azt beszélik, többek között egy fürdőköpeny miatt áll a bál. Állítják, hazavitt egy leltári ruhadarabot, Evelin kijelentette: ő ártatlan. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéérthttp://www.life.hu/sztarok/20150717-volgoli-megtalalta-azt-a-ferfit-aki-felesegul-venne-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.