Hosszú combok és indián nyár: Szabó Zsófi villantott az utolsó forró napon

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi comb indián nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi, aki legutóbb azt nyilatkozta, hogy annak köszönhetően rendeződött a magánélete, hogy rendezte magát is, most közösségi oldalára posztolt.

"Szeretem ezt a napot" - írta ki nyilvános Facebook oldalára Szabó Zsófi, aki Nyíregyháza-Sóstóról köszöntötte a követőit:

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a színésznő, akit régóta nem láthattuk már kamerák előtt, most szombaton viszont újra visszatér a tévéképernyőre, méghozzá Sebestyén Balázs celebes vetélkedőjében, a Gyertek át szombat este! című műsorban. Alig várjuk!

Pénteki relaxáció: Így heveri ki a hét fáradalmait Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20150918-zimany-linda-penteki-relaxacioja-igy-heveri-ki-a-het-faradalmait-a-celeblany.htmlLinda, aki legutóbb lerántotta a leplet a tökéletes alakjának titkáról, most újra posztolt.TV + Sztárok--Fiatal és bájos: Így festett Gáspár Evelin a tablófotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20150918-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-igy-nezett-ki-a-tablofotojan.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazán aktív nyilvános közösségi oldalán. Ráadásul nem csak mostanában, de már évekkel ezelőtt is szorgosan termelte a jobbnál jobb fotókat az Instagramra.TV + Sztárok--Fiatal és bájos: Így festett Gáspár Evelin a tablófotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20150918-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-igy-nezett-ki-a-tablofotojan.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazán aktív nyilvános közösségi oldalán. Ráadásul nem csak mostanában, de már évekkel ezelőtt is szorgosan termelte a jobbnál jobb fotókat az Instagramra.TV + Sztárok--Kárász Róbert nekiment Tolvai Reninekhttp://www.life.hu/sztarok/20150918-karasz-robert-elo-adasban-szolt-be-a-szepseges-tolvai-reninek-a-mokkaban.htmlKárász Róbert, aki ma ismét beszólogatós kedvében volt, élő adásban szúrt oda a szépséges Tolvai Reninek.TV + Sztárok--"Nem adta meg az elsőbbséget" - Schobert Norbi megszólalt autóbalesete utánhttp://www.life.hu/sztarok/20150918-schobert-norbi-megszolalt-autobalesete-utan-nem-adtak-meg-neki-az-elsobbseget.htmlBudapesten, a XIII. kerületi Keszkenő utca és a Reitter Ferenc utca sarkán karambolozott Schobert Norbi. A Life.hu-nak sikerült elérnie a fitneszgurut.TV + Sztárok--VV Aurelio fájlalja, hogy nem mehetett a konkurenciáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vv-aureliot-szerzodtette-volna-a-tv2-de-nem-engedte-az-rtl-klub.htmlSorra tűnnek fel az RTL Klub sztárjai a konkurenciánál, a TV2-nél. Aleska Diamond és VV Éva mellett VV Aurelióra is igényt tartott volna a csatorna, de ő nem mehetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.