Gáspár Laci szőke fürtökkel rázta a fenekét a színpadon

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Sztárban sztár női ruha Gáspár Laci vicces énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pusztító vagy! Ez volt a véleménye a Sztárban sztár egyik zsűrijének, Bereczki Zoltánnak, aki a többiekkel együtt szinte sokkot kapott Gáspár Laci produkciója után.

Szőke haj, rózsaszín ruci, és szájfény. A sztár az amerikai énekesnőt, Meghan Trainort alakította a színpadon, és szinte tökéletesen felvette a szerepet. Lacinak jól állnak a női ruhák, és a zsűri pontjait elnézve nekik is tetszett az előadás.

Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Jesszus! Csobot Adél orrpiercinges raszta csaj letthttp://www.life.hu/sztarok/20150927-jesszus-csobot-adel-orrpiercinges-raszta-csaj-lett.htmlA Life.hu cuki sztárszerzője, Csobot Adél bekeményített. Meglepő átalakulás.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huGeorge Clooney az őrületbe kergeti a szomszédaithttp://www.life.hu/sztarok/20150927-george-clooney-es-neje-az-oruletbe-kergeti-a-szomszedokat-a-lakasfelujitassal.htmlKinek nincsenek olyan emberek a környezetében, akik már hajnalban ütik a falat, vagy éjjel kettőkor bömböltetik a zenét? Úgy tűnik, a világsztár is pontosan ebbe a kategóriába tartozik. TV + Sztárok--Taylor Swift és Mick Jagger együtt bulizott - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150927-taylor-swift-es-mick-jagger-egyutt-ropta-a-szinpadon-nashvilleben-egy-borszerkoban.htmlA két világsztár Nashville-ben futottak össze egy zenei fellépésen, ahol természetesen meg is örökítették a pillanatot. Taylor nagy rajongója a brit zenésznek, így hatalmas örömmel pózolt egyik kedvencével. TV + Sztárok--Zimány Linda hangyákat varratott magára?http://www.life.hu/sztarok/20150927-zimany-linda-hangyas-tetkot-villantott-az-instagram-oldalan.htmlA glammodell újabb képpel lepte meg a rajongóit, ahol állítólag az ő kezét láthatjuk, melyre hangyák vannak tetoválva. Linda éppen Ibizán bulizik, és lazít a barátaival. TV + SztárokOrigoRyan Reynolds bútort szerel - A nap legviccesebb videójahttp://www.life.hu/sztarok/20150927-ryan-reynolds-butort-szerel.htmlHiába volt már szuperhős, gyerekrabló lebuktató vagy a szereplőgárda legsármosabb pasija, még Ryan Reynoldsnak is meggyűlik a baja a bútorszereléssel.TV + Sztárok--Újra motorra ült Rékasi Károly - fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150926-ujra-motorra-de-jatek-motorra-ult-rekasi-karoly-a-humorerzeke-nem-hagyta-el-a-szineszt.htmlÖrömmel látjuk, hogy Rékasi Károlyt nem hagyta el a humorérzéke: balesete után ismét motorra pattant, és nem is akármilyenre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.