Király Linda: "Viktorban, minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
testvér Király Linda Amerika The Voice sztár Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szerint öccse, Király Viktor nem csak hangjával, hanem kisugárzásával és bociszemeivel is tud majd a rajongókra hatni.

Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, ahol sikerült bejutnia az élő műsorba. „Linda volt, aki először ért el páratlan sikereket Amerikában, de ő nem látványosan, a TV előtt. Ő a szakmában közismert és sikeres. Bármerre is mozdít majd el a karrierem, Lindával továbbra is együtt fogok dolgozni. Hamarosan koncertezni indulunk Amerikába, ez nem a verseny része" – mondta Viktor a Life.hu újságírójának. Linda pedig a Borsban elárulta, hogy mindig is hitt testvér tehetéségben.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Gyerekkorunk óta tudom, hogy Viktor mire képes, és nagyon büszke vagyok rá – kezdte a testvér, aki biztos benne, hogy Viktorban minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is. "Szerintem óriási rés van most a piacon és pont egy olyan emberre van szükség, mint Viktor. Különleges hangszíne van, egy gyönyörű fiú, és ami szintén nagyon fontos, hogy az óriási barna bociszemein átjön, hogy mennyi kedvesség van benne. Nem utolsósorban remek zeneszerző, amit nem egyszer bizonyított itthon is. Mondhatni, egy teljes csomagot jelent Viktor, amit jó lehet kiaknázni. Ebben a műsorban már nem az a kérdés, hogy ki tud énekelni, mert azt mindenki tud. Itt már az a fontos, hogy ki hat az emberek érzelmeire a személyiségével, a hangszínével és a dalválasztásával" – magyarázta Linda.

Szakított párjával Nóci http://www.life.hu/sztarok/20151006-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojenek-kegyeiert-ket-ferfi-versenget-lassan-johet-a.htmlAz egykori műsorvezető bevallotta, újra szerelmes és boldogan vállalja fel kedvesét. TV + SztárokRTLKLUBBréking! Caramel visszavonul http://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-enekes-nagy-bejelentest-tett-ugy-dontott-visszavonul-szunetelteti-karrierjet-es-csaladjara.htmlAz énekes megdöbbentő vallomást tett: úgy döntött, szünetelteti a karrierjét. TV + Sztárok--Kárász Róbert pikáns lesifotót készített Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lesifotot-keszitett-demcsak-zsuzsa-szexi-labarol.htmlA TV2 Mokka adásában forrt a levegő, ez pedig a szexi Demcsák Zsuzsának volt köszönhető, akinek formás lábai műsorvezetőtársát is megihlették. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMicsoda felvétel: Így nézett ki évekkel ezelőtt Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-friderikusz-sandor-musorvezeto-es-varnus-xaver-orgonamuvesz-megmutattak-fiatalkori-arcukat.htmlA két híresség egy régi televíziós felvételt nézve nosztalgiázott, melyen jókat nevettek. TV + Sztárok--Imádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.