tehetségkutató éneklés párbaj The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra került, kivel kell elsőként párbajoznia Király Viktornak az amerikai The Voice-ban. 

Cassandra Roberts, akit Adam Levine Király Viktor ellenfeléül választott, gyerekkora óta gospelt énekel. A tehetséges énekesnő sokáig 11 testvérével lépett fel, akikkel gospel kórust alakítottak. A lány azonban kivált a családi formációból, hogy egyedül is kipróbálhassa magát. Háttérénekesként fellépett többek közt Michael Bolton, Céline Dion, Barry Manilow és Patti LaBelle koncertjein. A hangja egyszerűen lenyűgöző, így a mi Viktorunknak fel kell majd kötnie a nadrágot.

Király Viktor megnyerheti az amerikai The Voice-t

Végre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Kárász Róbert a világsztárt, Sophia Lorent ostromolja http://www.life.hu/sztarok/20151008-karasz-robert-egy-vilagsztart-sophia-lorent-ostromol-tole-is-macit-szeretne.htmlKárász Robi nagy fába vágta a fejszéjét, építkezik. Nem saját házat hoz tető alá, hanem az egykor szebb napokat látott Vörösmarty mozit újítja fel. A csupasz falak, a jelenleg szétvert épület lett a második irodája. TV + Sztárok--Romantikus ajándékkal lepte meg Hódi Pamelát Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20151009-hodi-pamelat-berki-krisztian-egy-hatalmas-rozsacsokorral-lepte-meg-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA szexi celeb 27. születésnapjára kapta a csodás meglepetést, amit közösségi oldalán mutatott meg. TV + Sztárok--Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--Exkluzív! Kulcsár Edina nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20151009-kulcsar-edina-nagy-bejelentest-tett-eloszor-a-life-hun.htmlKulcsár Edina a Life.hu kamerái előtt tett nagy bejelentést. Izgalmas hírek a világ második legszebb nőjétől! TV + Sztárok--Hoppá! Befotózott valaki Lola lábai közé: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151008-lola-enekeso-labai-koze-fotozott-be-valaki-izgi-kep-az-instagramon.htmlLegutóbb Kylie Jenner, majd pedig Dukai Regina fényképezett be a lábai közé. Most pedig Lola. Felmeül a kérdés, hogy miért? TV + Sztárok--Bögyös playboy ikrek – gondolnád hogy elrontották a plasztikájukat?http://www.life.hu/sztarok/20151008-hugh-hefner-odavolt-a-dogos-bogyos-playboy-ikrekert-akinek-plasztikai-mutetjeiket-elrontottak.htmlHugh Hefner odavolt a szőke szépségekért és mindkettőjükkel együtt élt a hatalmas orgiáiról híres playboy házban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.