Kiderült! Ezért nem látogatják meg a börtönben Lagzi Lajcsit a gyermekei

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos Galambos Lajos (zenész) látogatás börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magányosan, egyedül sínylődik börtöncellájában Galambos Lajos. Családtagjai meglátogathatnák a zenészt, azonban nem teszik. Most már azt is tudjuk, miért.

A trombitást szeptember 24-én vették őrizetbe, és bár még ezen a napon leadta a kapcsolattartói listát, azóta sem fogadhat felnőtt látogatókat. Így sem az öccse, sem a felesége nem mehet be hozzá, az ügyészség nem engedi meg – tájékoztat a Blikk.

Forrás: RTL Klub

Boglárka távol tartása nyilván afféle taktikai döntés, tekintve, hogy neki nem csupán a köztudottan súlyos betegségével kell megküzdenie, hanem a hatóságokkal is, mivel – bár állapota és gyerekei miatt kiengedték az előzetesből – továbbra is gyanúsított az ügyben.

A lakodalmas műfaj korábbi teljhatalmú ura korábban úgy döntött, hogy csaknem egy hónap után végre vallomást tesz a rendőrségen, vallomásában tagadta az áram-, víz- és gázlopást, valamint a vesztegetés gyanúját is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.