Összezárva Friderikusszal Rubint Réka vagyon közösségi oldal Friderikusz Sándor fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor nem érti, Rubint Réka miért osztja meg több százezer forintos luxusholmijának képeit az emberekkel a közösségi oldalán.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége Rubint Réka lesz. A fitneszlady korábban már mindenki számára világossá tette, hogy nincs ellenére, ha férjén, Schobert Norberten kívül más is incselkedik vele, ám a forgatás során komolyabb témák is szóba kerültek, mint Réka fenekének keménysége.

Vitray Tamás: „Ki az a Friderikusz? Nem ismerem"http://www.life.hu/sztarok/20151015-vitray-tamas-televizios-szemelyiseg-esetlenul-mozog-a-televiziozas-mai-vilagaban.htmlA hazai tévézés legnagyobb alakja immár 57 éve folyamatosan képernyőn van, a televíziózás mai világában azonban elmondása szerint már sokkal esetlenebbül mozog. TV + Sztárok--A Wikipédia szerint Király Viktor ki fog esni a The Voice-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktor-enekes-fog-kiesni-az-amerikai-the-voice-bol-a-wikipedia-szocikke-szerint.htmlVagy valamit már előre tud a Wikipédia The Voice október 27-i adásáról, vagy valamit nagyon elnézett a szócikk szerkesztője, amikor Király Viktort a vesztesek közé sorolta a következő dalcsatájában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huEl sem hiszed, miért rajong mostanában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-victoria-beckham-divattervezo-ferje-david-beckham-szerint-rajong-a-tequilaert.htmlAz énekesnőből lett divattervezőt férje, David Beckham leplezte le egy nemrég adott interjújában. TV + Sztárok--Hoppá! Rekordot döntött a Sztárban sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20151019-a-sztarban-sztar-cimu-musor-alatt-645-ezer-szavazat-erkezett.htmlMár közel 290 ezer felhasználó regisztrált a TV2 saját fejlesztésű, ingyenesen letölthető alkalmazásán. TV + Sztárok--Kiderült, miért tűnt el Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151016-gombos-edina-musorvezeto-ezert-tunt-el-a-nyilvanossag-elol.htmlA TV2 műsorvezetője minden kapcsolatot megszakított ismerőseivel és rajongóival. Egy kollégája azonban elárulta Edina hirtelen eltűnésének okát. TV + SztárokOrigoÍrással enyhíti gyászát Bobby Brownhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-bobby-brown-zenesz-oneletrajza-irasaval-enyhiti-gyaszat-lanya-bobbi-kristina-brown-irant.htmlBobbi Kristina Brown édesapjának „nyers és kendőzetlen" önéletrajzi kötete a jövő évben kerül a boltok polcaira. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.