Leonardo Dicaprio ikertestvére is lehetne egy svéd fiú - Fotó!

Forrás: Instagram/konradannerud -
fotó tinédzser Leonardo DiCaprio Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves Konrad Annerud Instagram képei láttán leesett az állunk. A fiatal fiú szinte a megszólalásig hasonlít a tinédzser kori világsztárra.

Konrad jelenleg pultosként dolgozik, és a munkája során igen sokszor szeretnének vele közös fotót készíteni, bár nem azért, mert olyan jól keveri a koktélokat. A svéd fiú kiköpött mása a húszas éveiben járó Dicaprionak, és ezt miden nap megkapja a járókelőktől. - írja a Metro.

Konrad Annerud Forrás: Instagram/konradannerud

"Néha idegesítő, amikor Leónak hívnak a rendes nevem helyett. Bár nem tagadom jó érzés rá hasonlítani, mármint azért, mert elég jóképű. Nemrég Olaszországban nyaraltam, és amíg ott voltunk leborotváltam a hajam. A strandra kiérve azonban elszabadul a káosz, és mindenki azt kezdte el kiabálni, hogy Leo, Leo.. A végén persze kiderült, hogy nem ő vagyok, de néha sok tud lenni ez az egész felhajtás" - nyilatkozta a fiú, akit biztosan nem utoljára láthattunk a magazinok címlapján az egyedi adottsága miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.