Vajna Timi kimaxolta a Halloweent

Forrás: Instagram/Timeavajna -
Vajna Timi Andy Vajna Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi aztán érti a csíziót: hihetetlen sminkben és frizurákban pompázott Halloween estéjén férje, Andy Vajna oldalán. 

Míg a világsztároknál Heidi Klum szettje volt az csúcs, addig itthon kétségkívül Vajna Timi érzett rá legjobban a Halloween ízére.

Vajna Timi Forrás: Instagram/Timeavajna

De megmutatta, hogy Andy Vajna is csatlakoztott a bulihoz, nem semmi ez a páros!

Forrás:Instagram/Timeavajna

Forrás: Instagram/Timeavajna
Pálmafák alatt napozik Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-kiraly-viktor-palmafak-alatt-napozik-los-angelesben.htmlA világhír küszöbén álló énekes Los Angelesben élvezi a napsütést.TV + Sztárok--Sokkoló szadó-mazo performance a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-sokkolo-szado-mazo-performance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-showjaban.htmlSzombat este nem mindennapi produkcióval rukkolt elő a tehetségkutató egyik jelentkezője, aki hatalmas jelmezbe bújva érkezett a Hungary's Got Talent színpadára, majd a végén csak egy lyukas harisnya maradt rajta. TV + Sztárok--Cinthya Dictator besokallt: elhagyja az országot - és nem is tervezi a visszatérésthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-cinthya-dictator-elhagyja-az-orszagot-es-nem-is-tervezi-a-visszaterest.htmlCinthya Dictator besokallt. Úgy döntött, szüksége van egy kis környezetváltozásra és szerete egy időre eltűnni a média kereszttüzéből is.TV + SztárokOrigoÍgy tökölnek celebjeink - Halloweenre készülnek a magyar sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-halloweenre-keszulnek-a-magyar-sztarok-zimany-linda-hodi-pamela-gianni-debreczeni-zita-iszak-eszti.htmlAmerikai szokás ide vagy oda, a halloween jó mulatság. A hatalmas narancsságra tökök a magyar hírességeket is megihlették, és szebbnél szebb tökfejekkel rukkoltak elő, sőt volt aki saját magát maszkírozta el az ünnep alkalmából. TV + Sztárok--Apró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!http://www.life.hu/sztarok/20151030-bodi-sylvi-bikinis-fotoja-kutyaval.htmlBódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya. TV + Sztárok--Kecskékkel próbál a köztudatba robbanni Fábry Pali bácsihttp://www.life.hu/sztarok/20151030-kecskekkel-probal-a-koztudatba-berobbanni-fabry-pali-bacsi.htmlTavaly nagy füstöt kavart Fábry Pál az X-Faktorban, ő volt az a versenyző, aki a válogató alatt felgyújtotta a stúdió színpadát. Pali bácsi lelkesedése nem apadt, idén erősítéssel, két kecskéjével érkezik a Hungary’s Got Talent zsűrije elé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.