Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!

színésznő Jennifer Lawrence pillecukor videó műsor vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. 

A színészeket az MTV hívta el egy tábortüzes "bulira", ahol persze a műsorvezető jól ki is faggatta őket. A színésznő azt mondta, hogy ez az egész szituáció a gyermekkorára emlékezteti, hiszen 16 évesen gyakran csináltak hasonló programokat a családjával, sőt, még azt is megmutatta, mennyi pillecukrot bír a szájába rakni. Ebből persze oltári vicces helyzet kerekedett.

Hozzátette, hogy a jelenet miatt eszébe jutott a randizás, és nem érti, hogy miért nincs még valakije. A felvétel alatt több saját sztori is előkerült, például az, amikor a színésznő egyszer a csapba pisilt, mert nem jutott sorra a fürdőszobában.

Király Viktornak Linda fog szorítani az élő adásban http://www.life.hu/sztarok/20151103-kiraly-viktor-sporttal-lazit-los-angelesben-linda-fog-szoritani-neki-az-elo-adasban.htmlKiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsának udvarol a Schobert-család tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20151104-schobertek-kutyaja-a-mokkaban.htmlRubint Réka bevitte magával a stúdióba zabálnivalóan édes kutyájukat. A Schobert-család négylábújának szimpatikus lett a Mokka műsorvezetője.TV + Sztárok--Durva! Petesejteken veszekednek a Kardashian-lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kim-kardashian-szerint-khloe-kardashiannak-le-kellene-fagyasztatni-a-petesejtjeit.htmlKim Kardashian az összes testvére életébe szívesen beleszól. Ezúttal Khloénak tanácsolta, hogy fagyassza le petesejtjeit.TV + Sztárok--Liptainál bizonyított Nagy Feró fiahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-liptai-claudia-musoraban-jatszott-nagy-fero-fia.htmlAggódott, hogy csalódást okoz a Beatrice rajongóinak Nagy Hunor, de végül ügyesen játszott barátnőjével együtt a TV2 Ötven milliós játszma című vetélkedőben. TV + Sztárok--Még gyermeke sem ismerte fel a 15 évvel ezelőtti Rubint Rékát http://www.life.hu/sztarok/20151103-rubint-rekat-az-agyban-fotoztak-igy-nezett-ki-evekkel-ezelott-a-fitneszedzo-foto.htmlA dögös fitneszedző egy 15 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról a hivatalos Facebook oldalára - a képen, melyen éppen alszik, nagyon hasonlít a lányára, Larára. TV + SztárokOrigoBeperlik Taylor Swiftet! Állítólag lopott az énekesnő http://www.life.hu/sztarok/20151102-taylor-swift-allitolag-dalt-lopott-milliardokra-perelte-egy-enekes.html42 millió dollárt, azaz körülbelül 11 milliárd forintos összeget kéne fizetnie a dögös popénekesnek, mert a hírek szerint lopott dalszövegrészleteket használt. Swift egyelőre nem reagált az ügyben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.