Hien: "Valóra válik az amerikai álom"

Amerika éneklés karrier álom Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen menetel a világsiker felé Hien, aki egy ideje Amerikában folytatja zenei tanulmányait. A magyar énekesnő kitűnik tehtségével osztálytársai közül, hamarosan pedig elképzelhető, hogy Jamie Lee Curtisnek is énekelhet. 

"Ha valaki azt mondja nekem, hogy a világ legjobb zenei egyetemére fogok járni az Egyesült Államokban, akkor biztosan kinevetenm (...) A karrieremnek óriási lökést adhat, hogy tényleg a legjobbaktól tanulhatok. Egyik nap például John Clayton kétszeres Grammy-díjas jazzbőgős jött el hozzánk beszélgetni" - mondta Hien a Best magazinnak.

Forrás: Facebook/Hien

A tehetséges énekesnő kitűnik társai közül az egyetemen is: több ezer diák közül ő kapott lehetőséget arra, hogy felléphessen az egyetem illusztris összejövetelén, a Berklee Annual Encore Gálán. "Idén többek között eljön az ötszörös Grammy-díjas Michael McDonald, de tavaly itt volt Jamie Lee Curtis is, aki lehet, hogy idén is tiszteletét teszi (...) Olyan ez számomra, mintha az amerikai álom lépésről lépésre valósággá válna" - tette hozzá Hien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.