Bódi Sylvinél még nyár van - szexi bikinis fotó!

trükk modell kókusz Bódi Sylvi szörf bikini Nicaragua
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy hatalmas kókusszal édesítette meg a napját, az biztos, hogy ahol éppen az idejét tengeti, nincs szükség télikabátra.

Pár napja azt mutattuk meg, hogy Sylvi, hogy csapja ki tökéletes testét a napra Nicaraguában, ahol éppen szörftudását tökéletesíti. A modell ezúttal az árnyékban pihengetett egy hatalmas fincsi kókuszlével, amit vidáman szürcsölgetett, miközben egy bűvésztrükkön lamentálgatott.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

„Hogy csinálják azt, hogy megkeverik a paklit, húzol egy kártyát, amit csak te látsz, majd az osztó ember megfogja a paklit és elkezdi lepörgetni a lapokat és neked kell mondanod, hogy mikor álljon meg. Szólsz, hogy stop és ekkor az osztó ember elveszi a lapodat és anélkül, hogy megnézné, berakja oda a lapot, ahol megállt. Összerakja a paklit és utána egyszer csak kidobja a lapot, amit kihúztál?" – tette fel a kérdés a kép mellett Sylvi.

Cinthya Dictator asszimilálódott Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-cinthya-dictator-asszimilalodott-indiaban-mar-teljesen-ugy-nez-ki-mint-egy-indiai-no.htmlA fotóslány egy az egyben úgy néz már ki, mint egy indiai lány, pedig csak pár napja tartózkodik a távoli országban. TV + Sztárok--Istenes Bence istenien szexihttp://www.life.hu/sztarok/20151106-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-edzes-elott-keszulodes-kozben-szexi-fotot-keszitett.htmlÚjabb bokszos fotóval lepte meg rajongóit, a műsorvezető, amikor éppen edzés előtt az öltözőben készülődött. TV + Sztárok--Orbán Ágnes a Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-orban-agnes-az-rtl-klub-konyhafonok-cimu-fozoshowjanak-gyoztese.htmlHosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes. TV + Sztárok--Básti Juli: "Kicsúszott a lábam alól a talaj"http://www.life.hu/sztarok/20151106-basti-juli-arrol-vallott-amikor-meghalt-az-edesanyja.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott élete egyik legnehezebb időszakáról az ismert színésznő, Básti Juli. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoKaty Perry 42 milliárdot keresett egy év alatthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-katy-perry-milliardokat-enekelt-ossze-egy-ev-alatt-meg-beyoncet-is-lekorozte.htmlAz énekesnő igazi világsztárokat utasított maga mögé. Az elmúlt esztendőben 135 millió dollárt keresett, így a Forbes magazin első helyén végzett. TV + Sztárok--Micsoda vallomás: Alekosz fa szeretett volna lenni Gazdagrétenhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-alekosz-es-bauko-eva-koszorut-helyeztek-el-a-szomszedok-sorozat-lepcsohazanal.htmlNosztalgikus hangulata támadt, így ellátogatott kedvenc sorozata, a Szomszédok forgatási helyszínére Alekosz, aki Baukó Évát is magával vitte. Még egy koszorút is kihelyeztek a kultikus panelház elé! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.