Mindenkit átvert Gesztesi Károly? - Újra színpadra állt!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
színész Gesztesi Károly szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete Gesztesi közleményben tudatta a világgal, hogy fél évre visszavonul, alkotói szabadságra megy. Ehhez képest csütörtökön mégis színpadra lépett Debrecenben.

Máris beleunt volna az alkotói szabadságba? A színész, aki teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől, nemrég kijelentette, hat hónapig nem vállal munkát, szeretne meggyógyulni, valamint kipihenni magát. "Külföldön megszokott dolog, hogy egy színész két munka között elvonul feltöltődni, akár egy teljes évre is" - mondta akkor.

Gesztesi Károly Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Magyarországon a végletekig hajtjuk magunkat, nehogy elfelejtsenek. A körülményeim és vállalkozásaim azonban szerencsére megengedik, hogy egy időre »alkotói szabadságra menjek«, és visszavonuljak a színpad és a rivalda fényeitől" - állt a közleményben.

Csütörtök este azonban a debreceni színházszeretők legnagyobb meglepetésére a színész ott állt a színpadon Henry Lodge szerepében a Ma estére szabad a kecó című darabban - tájékoztat a Blikk.

A lap megkereste Horváth Csabát, a darab producerét, hogy mivel vette rá Gesztesit, hogy megszakítsa féléves pihenőjét az előadás kedvéért. "Én úgy tudom, hogy a pihenés ellenére végig arról volt szó, hogy a Ma estére szabad a kecó című darab előadásait megcsinálja, ebben a darabban Karcsi végig ott van velünk" - jelentette ki.

Egyébként nagyon jót tesz neki ez az aktív pihenés, látszik rajta, hogy jó állapotban van, jó vele dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.