Mindenkit átvert Gesztesi Károly? - Újra színpadra állt!

2015.11.08. 09:53

Két hete Gesztesi közleményben tudatta a világgal, hogy fél évre visszavonul, alkotói szabadságra megy. Ehhez képest csütörtökön mégis színpadra lépett Debrecenben.

Máris beleunt volna az alkotói szabadságba? A színész, aki teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől, nemrég kijelentette, hat hónapig nem vállal munkát, szeretne meggyógyulni, valamint kipihenni magát. "Külföldön megszokott dolog, hogy egy színész két munka között elvonul feltöltődni, akár egy teljes évre is" - mondta akkor.

Gesztesi KárolyFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Magyarországon a végletekig hajtjuk magunkat, nehogy elfelejtsenek. A körülményeim és vállalkozásaim azonban szerencsére megengedik, hogy egy időre »alkotói szabadságra menjek«, és visszavonuljak a színpad és a rivalda fényeitől" - állt a közleményben.

Csütörtök este azonban a debreceni színházszeretők legnagyobb meglepetésére a színész ott állt a színpadon Henry Lodge szerepében a Ma estére szabad a kecó című darabban - tájékoztat a Blikk.

A lap megkereste Horváth Csabát, a darab producerét, hogy mivel vette rá Gesztesit, hogy megszakítsa féléves pihenőjét az előadás kedvéért. "Én úgy tudom, hogy a pihenés ellenére végig arról volt szó, hogy a Ma estére szabad a kecó című darab előadásait megcsinálja, ebben a darabban Karcsi végig ott van velünk" - jelentette ki.

Egyébként nagyon jót tesz neki ez az aktív pihenés, látszik rajta, hogy jó állapotban van, jó vele dolgozni.

Gesztesi Károlyszabadságszínész