Rácz Gergőnek beletört a bicskája Rick Astleybe

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Rick Astley TV2 Sztárban sztár Rácz Gergő Liptai Claudia Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár vasárnapi adásában a 80' évek álompasijának, Rick Astleynek a bőrébe bújt Rácz Gergő, akinek ezúttal nem sikerült jól az átalakulás.

Rácz Gergő, félt a feladattól és valóban a produkciója ezen a héten, nem nyerte el a zsűri tetszését

„Olyan voltál, mint aki nem tanult eleget, semmilyen Rick Astley nem volt benne" – mondta Claudia.

„Dadogott hangilag a produkció, Gergő annyira át akarja venni az eredeti előadó hangzásvilágát, hogy erre rámegy a dal" – mondta Majka.

Ő az! Megvan a kedvencünk a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-a-85-eves-feri-bacsi-az-rtl-klub-hungarys-got-talentjenek-zsenialis-fejszamoloja.htmlA 85 éves Feri bácsit imádjuk, nálunk ő a nyerő és biztosak vagyunk benne, hogy sosem találnátok ki miben brillírozott! TV + Sztárok--Király Viktor üzent kis tanítványánakhttp://www.life.hu/sztarok/20151107-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voice-induloja-uzent-kis-tanitvanyanak-varga-viviennek.htmlVarga Miklós lányának, Az ének iskolája második évfolyamában szereplő, Varga Viviennek küldött videóüzenetet a világsztárság kapujában álló énekes. TV + Sztárok--DJ Sherezádé köldökig kivágott ruhában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-dj-sherezade-a-valovilag-sztarja-koldokig-kivagott-ruhaban-setaltatta-a-parkban-cuki-kutyusat.htmlA Való Világ egykori sztárja nem mindennapi szerelésben sétáltatta cuki kutyusát. TV + SztárokOrigoWolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé, vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Gáspár Laci: "Tény, hogy szeretem magamat"http://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-interju-elarulta-milyen-erzes-tobbszor-is-nonek-lenni-es-mi-tortenik-az-egoval.html"Énekesként hatalmas alázat szükséges ahhoz, hogy az ember félretegye magát, a saját hangját, a saját mozdulatait, és egy másik énekes bőrébe bújjon. Ráadásul úgy, hogy az méltó legyen az előadóhoz, ne kifigurázza azt."TV + Sztárok--Hatalmas várakozás előzi meg Tóth Gabi és Gáspár Laci duettjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151108-hatalmas-varakozas-elozi-meg-toth-gabi-es-gaspar-laci-duettjet.htmlGáspár Laci, aki legutóbb egy interjúban elárulta, hogy bizony szereti magát, Tóth Gabi párja lesz a vasárnap esti Sztárban sztárban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.