Igazi szívtipró, akiért bármikor ledobnánk a textilt - Ma 35 éves Ryan Gosling

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat -
szívtipró Szerelmünk lapjai Ryan Gosling szexi film színész születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda pasi! Mondta évekkel ezelőtt több millió nő, amikor a Szerelmünk lapjai ikonikus jelenetében szerelmet vallott partnernőjének, Rachel McAdamsnek. Ryan ma ünnepli a 35. születésnapját. 

A kanadai színész sosem tanulta a színészmesterséget. Gyermekkorában énektudásával vált ismerté a The Mickey Mouse Club című műsorban, évekkel később pedig meg már a legnagyobb világsztárokkal játszhatott együtt.

Ryan Gosling Cannes-ban, 2010-ben Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Az első igazi áttörést az 2004-ben debütáló Szerelmünk lapjai hozta meg számára, sőt, az alakítása miatt abban az évben a People magazin beválasztotta a világ ötven legszexisebb agglegénye közé. A forgatások alatt a dögös sztár és partnernője között szinte izzott a levegő, és egy rövid ideig egy párt is alkottak.

Szerelmünk lapjai Forrás: Northfoto

Bár sokan reménykedtek, hogy őket egymásnak teremtette az ég, végül Ryan Eva Mendes oldalán horgonyzott le, akivel már meg is született első közös gyermekük.

Ryan Gosling és Eva Mendes Forrás: Northfoto

A rosszfiúból családapává vált színészt ma a legkeresettebb Hollywoodi sztárok között tartják számon, és sármjával a mai napig bárkit levesz a lábáról.

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai című film adott nekünk

Aki megnézette már a pasijával Nicholas Sparks 1996-ban írt The Notebook című regényének filmadaptációját, a Szerelmünk lapjait, biztosan látta a kedvesét sírni, vagy szipogni, de legalábbis zavartan a könnyeit nyelni, az egészen biztos. Ez a csodálatos alkotás ugyanis mindenkiből képes érzelmeket kiváltani, és meg is teszi ezt, immáron 10 éve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.