Igazi szívtipró, akiért bármikor ledobnánk a textilt - Ma 35 éves Ryan Gosling

2015.11.12. 16:23

Micsoda pasi! Mondta évekkel ezelőtt több millió nő, amikor a Szerelmünk lapjai ikonikus jelenetében szerelmet vallott partnernőjének, Rachel McAdamsnek. Ryan ma ünnepli a 35. születésnapját. 

A kanadai színész sosem tanulta a színészmesterséget. Gyermekkorában énektudásával vált ismerté a The Mickey Mouse Club című műsorban, évekkel később pedig meg már a legnagyobb világsztárokkal játszhatott együtt.   

Ryan Gosling Cannes-ban, 2010-benForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Az első igazi áttörést az 2004-ben debütáló Szerelmünk lapjai hozta meg számára, sőt, az alakítása miatt abban az évben a People magazin beválasztotta a világ ötven legszexisebb agglegénye közé. A forgatások alatt a dögös sztár és partnernője között szinte izzott a levegő, és egy rövid ideig egy párt is alkottak.

Szerelmünk lapjaiForrás: Northfoto

Bár sokan reménykedtek, hogy őket egymásnak teremtette az ég, végül Ryan Eva Mendes oldalán horgonyzott le, akivel már meg is született első közös gyermekük

Ryan Gosling és Eva MendesForrás: Northfoto

 A rosszfiúból családapává vált színészt ma a legkeresettebb Hollywoodi sztárok között tartják számon, és sármjával a mai napig bárkit levesz a lábáról.

5 dolog, amit a Szerelmünk lapjai című film adott nekünk
Aki megnézette már a pasijával Nicholas Sparks 1996-ban írt The Notebook című regényének filmadaptációját, a Szerelmünk lapjait, biztosan látta a kedvesét sírni, vagy szipogni, de legalábbis zavartan a könnyeit nyelni, az egészen biztos. Ez a csodálatos alkotás ugyanis mindenkiből képes érzelmeket kiváltani, és meg is teszi ezt, immáron 10 éve.
Ryan GoslingfilmszületésnapSzerelmünk lapjaiszívtiprószínészszexi