Kóbor János: "Nagyon szégyellem magam"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
vita Kóbor János Mihály Tamás Omega hitelrontás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az Omega legendás basszusgitárosa, Mihály Tamás hitelrontás miatt bepereli Kóbor Jánost, aki elmondta, hogy nagyon szégyelli magát a botrány miatt.

Mihály Tamás azon akadt ki, hogy Kóbor azt állította, a 90-es évektől már nem vett részt a közös munkában. Szerinte ez hazugság, mert egészen 2012-ig együtt zenélt a csapattal – írta közösségi oldalán a zenész arra az interjúra reagálva, amit Kóbor János adott az MTI-nek. Most a Mokkában Kóbor János mondhatta el a kínos esetről a véleményét.

„Nagyon szégyellem magam, hogy egy Omega-tag nyilatkozik arról, ami nem a közvéleményre tartozik. Óriási dolog, hogy egy csapat ötven évnél tovább is tud működni, de az is megérthető, hogy ebben az aktivitásban nem mindenki egyformán van benne. Misi már régebben kijelentette, hogy a kisebb bulikban nem szeretne benne lenni, csak a nagyobbakat vállalja. Nos, megértem, hogy annak, aki korábban a csapat tagja volt, ez nem esik jól" – mondta János.

Lengyel Tomi elárulta, milyen nőre vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20151210-lengyel-tamas-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-sztarja-elmondta-milyen-nore-vagyik.htmlAz RTL Klub Válótársak című sorozat sármos főszereplője listát írt arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie az ideális csajnak.TV + Sztárok--Makranczi Zalán: „Szeretem, ha egy nő két lábbal áll a földön”http://www.life.hu/sztarok/20151210-makranczi-zalan-szinesz-szinetar-dora-ferje-a-hazassagarol-es-a-munkarol-beszelt.htmlSzinetár Dóra férje őszintén vallott arról, hogyan tudja megoldani a család-házasság-munkahely közötti egyensúlyt, és hogyan segíti ebben őt felesége. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDurván alázza botránykönyvében a rockszakmát Schuster Lóránthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-schuster-lorant-durvan-alazza-a-rockszakmat-sajat-kiadasu-botranykonyveben.htmlA zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet. TV + Sztárok--Vad erotika az RTL Klubon - Szorcsik H. Viki és Stohl András összemelegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151210-szorcsik-h-viki-es-stohl-andras-osszemelegedett-az-rtl-klub-valotarsak-musoraban.htmlSzexjelenettel tér vissza a tévéképernyőre Szorcsik H. Viki. A fiatal lány az RTL Klub Válótársak című műsorában Stohl András partnere. TV + Sztárok--Iszak Eszti nagyon fázhatott: usánkával a fején bújt ágyba http://www.life.hu/sztarok/20151209-iszak-eszter-igy-durcizik-az-agyban-usankaval-a-fejen-cuki-foto-a-musorvezetorol.htmlA dögös műsorvezető nagyon fázhatott tegnap este, hiszen sapkában tért nyugovóra. Több kommentelő is megjegyezte, hogy Eszti nagyon cuki ebben a szettben. TV + SztárokOrigoZwack Sándor: „Nem arra vágyom, hogy hajóm meg sportautóm legyen"http://www.life.hu/sztarok/20151208-zwack-sandor-uzletemberrel-interju-csaladrol-karrierrol-luxusrol.htmlA legendás család fiatal és jóképű férfi tagja ritkán enged bepillantást a privát életébe, most azonban kivételt tett, és a Life.hu-nak a gyermekeiről mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.