Hungary's Got Talent Fekete Melinda Fekete Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vicces lányokkal remek hangulatban beszélgettünk a Hungary’s Got Talent backstage-ben, nevetésből és poénokból nem volt hiány és természetesen a pasik is szóbakerültek.

A Fekete-ikrek még szüzek, ez pedig sok rajongó érdeklődését felkeltette, adódott a kérdés, milyen pasi jönne be nekik.
„Sok férfi ír nekünk, hogy szívesen megszabadítana minket az ártatlanságunktól, de nem pont olyanok, amilyenekre mi vágyunk” – mondta Melinda.

Forrás: Life.hu


„Olyan pasira lenne szükségünk, aki összefog minket, és kordába tart, nyugodt és kiegyensúlyozott. Van itt egy nagyon szexi riporter, akit rögtön letámadtunk, de sajnos neki már van felesége és gyereke, így ezt buktuk. Aki az egyikünknek megtetszik az a másiknak is tetszik, ezért versengeni fogunk majd a kiszemelt férfiért. Gondoltunk arra is – mivel még csókolózni sem csókolóztunk soha - hogy úgy kezdünk el pasizni, hogy ugyanazzal a férfival” – mondta Adrienn. „Egy leszbi csaj is írt nekünk, hogy igaz van már felesége, de azért megismerkedne velünk”- nevettek a lányok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.