Zsédával és Tatár Csillával erősít A Dal

Zséda A Dal 2016 Harsányi Levente Tatár Csilla Eurovíziós Dalfesztivál elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőket nem cserélték le, a zsűri azonban változott az Eurovíziós Dalfesztivál Magyarországi válogatóján.

Tatár Csilla visszatér A Dal műsorába és Harsányi Levente oldalán újra szebbnél-szebb ruhakölteményekben bűvöli majd el a nézőket és a színpadra álló énekeseket. A műsor sajtótájékoztatóján egyelőre még csak Harsányi Levente jelent meg és konferálta fel a 30 bejutott dal előadóját.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Ahogy a Life.hu beszámolt róla, a zsűriben viszont nagy változások történtek, hiszen egyedül Pierrot maradt a tavalyi gárdából, aki mellett Zséda, Freinreisz Károly és Both Miklós foglal majd helyet.

Íme az elődöntőbe jutott előadók névsora

Nika, Patai Anna, Horányi Juli, a Passed, Tolvai Reni, a C.E.T., a ByTheWay, Oláh Gergő, a Karmapolis; Szécsi Böbe, Agárdi Szilvia, az Egy másik zenekar, a Maszkura és a Tücsökraj, Benji, Gáspár Laci, Ív, a ParnoGraszt, Mohamed Fatima, Fehérvári Gábor Alfréd, Török Jázmin, a Misztrál, Berkes Olivér, Veres-Kovács Petra, Gájer Bálint, Odett, a Group n swing, Petruska, Palmer Izsák, Kállay-Saunders András, Vásáry André és a B The First.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.