A Dirty Led Light Crew a Hungary's Got Talent győztese

győztes Hungary's Got Talent nyeremény Dirty Led Light Crew Got Talent tánc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A különleges látványvilágot megalkotó tánccsapatot arról faggattuk, mihez kezdenek a hatalmas nyereménnyel, amit a győzelemmel bezsebeltek.

A Hungary's Got Talent a Life.hu szívügye volt, hiszen már a kezdetektől részesei voltunk a show-nak. Egészen a döntőig faggattuk a produkciókban részt vevő tehetségeket, és be kell vallanunk, sokakat nagyon megkedveltünk. A Dirty Led Light Crew – akik Geszti Péternek a kedvencei - nyereménye 12 millió forint, egy utazás Panamába és egy autó. A csapat vezetőjét arról faggattuk, mihez kezdenek a győzelemmel járó pénzösszeggel.

Forrás: Szabó Gábor/Origó

„Egy pillanatig nem gondolkodtunk a döntő előtt és alatt sem, hogy mire költenénk a nyereményösszeget, mert nem a pénz motivált minket. Az volt a fontos számunkra, hogy megtudjuk, milyen érzés nyertesként állni az Got Talent színpadán. Minden álmunk valóra vált" – mondta Zoltán a Life.hu-nak.

A zsűri különdíját Badár Tamás bűvész nyerte, aki 3 millió forintot zsebelt be, amit tehetségének fejlesztésére fordíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.