Demjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"

Fotó: MTI/Mohai Balázs, Bielik István/Origo -
Demjén Ferenc Ákos botrány Kossuth-díj énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. 

A botrány kirobbantója Ákos azon nézete volt, miszerint a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak, hanem hogy a női princí­piumot beteljesítsék, azaz valakihez tartozzanak, gyereket szüljenek, és anyák legyenek. Ebben a témában is kérdezték Demjént, aki védelmébe vette az énekest - írja a Blikk.

Fotó: MTI/Mohai Balázs, Bielik István/Origo

"Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott, szerintem, finoman is fogalmazott, csak az zavart, amit utána a fejére kapott. Ezt az egészet felfújták, mert valakiknek nem tetszett. Ha egy nő a családalapítás helyett inkább a karriert választja, akkor valamiért mond le valamiről a saját felelősségére. Ezt mindenki maga határozza meg, és ebben semmilyen kényszerítés nincsen. Ilyesmiről szó sem volt" - mondta a legendás művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.