szexuális erőszak színész börtön Bill Cosby bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabadlábra került Bill Cosby, aki ellen szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Családja egymillió dolláros óvadékot tett le.

A híres komikus szerdán, helyi idő szerint délután jelent meg Philadelphia egyik elővárosának bíróságán. Leadta az útlevelét és készpénzben befizette az egymillió dolláros óvadék tíz százalékát. A korában nagyhatalmú művész megtörten, botra támaszkodva érkezett a bíróságra, s a várakozó újságíróknak nem volt hajlandó nyilatkozni.

Forrás: AFP/Stan Honda

Perében az első meghallgatás január 14-én lesz. Bill Cosby ellen - aki az Egyesült Államok egyik legkedveltebb színésze, írója, producere - szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Több mint negyven nő állítja róla azt, hogy évtizedekkel korábban bekábítószerezte és szexuálisan bántalmazta őket. A vádlók között olyan hírességek is vannak, mint például Janice Dickinson vagy Beverly Johnson, a két szupermodell. A most 78 éves művész azonban mindig tagadta a vádakat, sőt, egyik vádlóját rágalmazásért be is perelte. Szerdán egyetlen ügyben - egy ma 42 éves kanadai nő állítólagos szexuális bántalmazása ügyében - emeltek vádat ellene, s ha bűnösnek találják, akár tíz évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Egészség, pénz és boldogság - Ezt kívánják a Life.hu olvasóinak a magyar sztárok!http://www.life.hu/sztarok/20151231-magyar-sztarok-ujevi-koszontoje-koztuk-van-bereczki-zoltan-dundika-majka-sarka-kata-hajdu-peter.htmlA Tankcsapda fáradtságot, Tolvai Reni boldogságot, Nagy Feró sok-sok rock and rollt, Vajna Timi pedig sikert és gazdagságot kíván mindenkinek 2016-ra. TV + Sztárok--Így tölti a szilvesztert a Barátok közt sztárja, Józan László http://www.life.hu/sztarok/20151229-jozan-laszlo-a-vigszinhazban-szilveszterezik-a-baratok-kozt-sztarja-aznap-is-dolgozni-fog.htmlA Vígszínházban szilveszterezik Józan László, aki az Össztánc című előadásban délután és este is színpadra lép. Így két szerencsés hölgy is a partnere lehet egy közös tánc erejéig, hiszen az előadás fináléjában a fellépő művészek a nézőtérről választanak maguknak táncpartnert. TV + SztárokOrigoDemjén Rózsi: "Semmi kivetnivalót nem találtam abban, amit Ákos mondott"http://www.life.hu/sztarok/20151229-demjen-rozsi-szerint-az-akos-ugyet-csak-felfujtak-egyet-ert-az-enekessel.htmlA 69 éves legendás énekes-dalszerző szerint semmi kivetnivaló nincs abban, amit kollégája mondott az Echo Tv műsorában. Állítása szerint valakinek nagyon bökhette a csőrét az interjú. TV + Sztárok--Dopeman kiakadt Berki Krisztánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151229-dopeman-zenesz-kiakadt-berki-krisztanra.htmlDopeman hosszú posztot szentelt a Facebookján a Floridában nyaraló Berki Krisztiánnak. Mutatjuk. TV + SztárokOrigoDurva! Egy billió lájkot hoztak Kylie Jenner mellei 2015-benhttp://www.life.hu/sztarok/20151228-kylie-jenner-egy-billio-lajkkal-lett-gazdagabb-2015-ben.htmlA Kendall-Kardashian család legifjabb tagja meglepő adatot osztott meg rajongóival Instagram-oldalán, ami szerint összesen egy billió lájk érkezett a közösségi oldalra feltöltött fotóira 2015-ben. TV + Sztárok--Szilveszteri recept Alekosztól: "Be kell rúgni, és egy hatalmasat kell szeretkezni"http://www.life.hu/sztarok/20151228-alekosz-pialassal-tolti-az-unnepeket.htmlAlekosz elárulta, mivel lepte meg szeretteit, és hogyan telnek számára az ünnepek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.