rúdtánc szexi szilveszter revü Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtánc-világbajnok alig két hónappal kisfia születése után már egy revü show fellépője volt egy sokat sejtető, igen szexi ruhában.

Pirner Alma ismét előrukkolt egy szexi showal és különleges tánccal köszöntötte az új évet. A rúdtáncos hatalmas sikert aratott produkciójával. A boldog anyuka azt is elárulta 2015-ben teljesült legnagyobb álma és kis családja háromtagúra bűvölt.

5 színész, aki majdnem meghalt forgatás közben http://www.life.hu/sztarok/20160104-sztarok-akik-majdnem-meghaltak-forgatas-kozben-jennifer-lawrence-majdnem-megfulladt.htmlSokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak csillogásból és fényűzésből áll. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnének! Pár hollywoodi filmcsillag ugynis kis híján életét vesztette egy-egy forgatás során. TV + SztárokAFPRihanna után újabb áldozat? Egy nő megverésével vádolják Chris Brownthttp://www.life.hu/sztarok/20160104-egy-no-bantalmazasaval-vadoljak-chris-brown-enekest.htmlNyomozás indult Chris Brown ellen, mert állítólag megvert egy nőt egy Las Vegas-i szállodában. TV + Sztárok--Debreczeni Zita stílust váltott, és alig ismerni rá - Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160104-debreczeni-zitara-modellre-alig-ismerni-ra-annyira-furcsa-fotot-posztolt.htmlA modell új frizurával vágott neki az új évnek - a stílusa pedig egyszerűen lenyűgöző! Zita legújabb Instagram-fotóján úgy néz ki, akár egy világsztár. TV + Sztárok--Micsoda szelfi: Csonka Bandi dívák közthttp://www.life.hu/sztarok/20160103-csonka-andras-szekeres-adriennel-es-szulak-andreaval-szelfizett-divak-kozt.htmlCsonka András, a Life.hu sztárszerzője csodásan érzi magát a hölgykoszorúban. Szekeres Adriennel és Szulák Andreával szelfizett. TV + SztárokOrigoMég a sztárok sem tartanak be minden újévi fogadalmathttp://www.life.hu/sztarok/20160102-sztarok-ujevi-fogadalmai.htmlMinden évben megfogadod, hogy az újévben edzeni kezdesz, leszoksz a cigiről és többet simogatod a macskádat, de ezek közül általában csak a macskás rész jön össze? Nos, néhány sztár is hasonló cipőben jár.TV + SztárokAFPÍgy bolondozott szilveszterkor Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20160101-hazibulival-bucsuztak-2015tol-toth-gabiek.html"Nem dolgozunk ma!!! Házibulizuuuunk!" - tette közzé Instáján Tóth Gabi. Az énekesnőre rá is fér a pihenéssel egybekötött kikapcsolódás, ugyanis az elmúlt évben is temérdek teendője akadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.