Hoppá! Coming outolt a Született feleségek gyereksztárja, Charlie Carver

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
Született feleségek Charlie Carver Coming out
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról.

A színész, aki legtöbbször ikertestvérével, Max-szel játszik együtt, hosszú üzenetben fejtette ki, miért vállalja fel homoszexualitását. "Be who you needed when you were younger", vagyis "Légy az, akire kiskorodban szükséged lett volna!" - olvasható a képen, ami az egész mondanivalójának a központi üzenete. Charlie szerint azért tikolta eddig szexuális irányultságát, mert soha nem volt előtte egy igazi meleg példakép.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A 27 éves srác arról is írt: nem akarja, hogy megváltozzon róla az emberek véleménye. "Sokáig éltem úgy, hogy nem gondoltam fontosnak, hogy mindenki tudja orientáltságomat, mert a hozzám közel állóknak elmondtam, és az éppen elég volt. Féltem tőle, hogy beskatulyáznak, vagy nem fogom érdekelni az embereket, ha tudják ezt rólam. Viszont mostanra kicsit megváltozott a véleményem és gondolkodásom, hinni akarok egy olyan világban, ahol aszexualitásom gyakorlatilag teljesen jelentéktelen..."

Az öt legdurvább coming out 2015-ben

Hosszú az út a felismeréstől a kijelentésig. 2015-ben számos sztár tárta a nyilvánosság elé eddig féltve őrzött titkait: apukákból lett anyukák, panszexuálisok és melegek – íme, 2015 legdurvább coming outjai.

5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy a zenész meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-angie-bowie-david-bowie-exfelesege-konnyekben-tort-ki-amikor-megtudta-hogy-meghalt-az-enekes.htmlA jelenleg épp egy reality show-műsorban részt vevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje. TV + Sztárok--Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”http://www.life.hu/sztarok/20160112-diossy-klari-kihivasnak-erzi-a-ridikul-vezeteset.html"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAdele énekelt Katalin hercegné születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-adele-enekelt-katalin-hercegne-szuletesnapjan.htmlHétvégén ünnepelte 34. születésnapját Katalin hercegné. A család állítólag otthon ünnepelte a nagy napot, de azért Adele meglátogatta őket egy minikoncert erejéig. TV + SztárokAFPEgy képen a Szex és New York két jó pasija - Nézd meg, hogy megváltoztak!http://www.life.hu/sztarok/20160112-a-szex-es-new-york-ket-szinesze-chris-noth-es-john-corbett-nagyon-megoregedtek.htmlIgencsak eljárt az idő Mr. Big és Aiden Shaw felett. Te felismered még a népszerű csajsorozat egykor jóképű sztárjait? TV + Sztárok--Zárt osztályon kezelik BB Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-parkanyi-evat-zart-osztalyon-kezelik.htmlPárkányi Éva, Magyarország első valóságshow-jának nyertese visszakerült az ideggondozóba. A Big Brother egykori szereplőjét zárt osztályon kezelik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.