Párkányi Éva gyógyszer zárt osztály külvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párkányi Éva, Magyarország első valóságshow-jának nyertese visszakerült az ideggondozóba. A Big Brother egykori szereplőjét zárt osztályon kezelik. 

„Bár rövid időre valóban hazaengedték, karácsony előtt visszakerült az ideggondozóba. Mivel ön- és közveszélyes, a zárt osztályra vitték” – nyilatkozta a Kiskegyednek Párkányi Éva nagymamája, aki szerint Évi nem szedte a gyógyszereit, és a pasizást is folytatta, ahol abbahagyta. Így nem is volt más választásuk, mint visszavinni a gondozóba.

Forrás: Origo

„Az anyja is hiába próbált segíteni neki, ha Évinek nem tetszett valami, nekiment. A zárt osztályon is, ha valaki olyat mond, ami neki nem szimpatikus, nekimegy. Kritikus állapotban van, most már veszélyes önmagára és a társaira is” – folytatta panaszait a nagymama.

„Persze nagyon meghízott újra, mert szedetik benn vele a gyógyszereket, de semmit nem mozog. Nagyon szeretnénk egy olyan, pszichiátriai betegeket gondozó intézetbe átvitetni, ahol legalább sétálhatna, mozoghatna. De sajnos állandóan zsákutcába futunk, mert senki nem segít nekünk, hogy ezt valahogyan elintézzük. Borzalmas nekem így látnom az unokámat! Ott a gyönyörű kisfia, Jancsika. Évi nagynénje példamutatóan neveli, negyedik osztályos, kitűnő tanuló. Ám ahelyett, hogy Évi vele töltötte volna a karácsonyt, egy zárt osztályon, magába roskadva ült egész nap. Úgy tűnik, teljesen megszűnt számára a külvilág" – kesergett BB Évi nagymamája.

Plasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--Damu felesége: Nem voltam elvonón a babávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-damu-roland-felesege-allitja-hogy-nem-jart-elvonon-a-babaval.htmlDamu Roland felesége korábban alkoholproblémái miatt került címlapokra. Edina most az ötödik hónapban jár, és tagadja, hogy alkoholelvonóra kellett mennie. TV + Sztárok--Baukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiakadt-mit-keresett-vastag-csaba-a-golden-globe-afterpartyjan.htmlA szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján. TV + Sztárok--Nádai Anikó szülinapi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-szulinapi-dekoltazst-villantott.htmlJanuár 11-én ünnepli 27. születésnapját a gyönyörű sztár, aki egy mosolygós szexi fotóval rukkolt elő. TV + Sztárok--Tóth Gabit leöregasszonyozták rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20160111-toth-gabi-enekesnot-a-kommentelok-tamadtak-es-egyik-fotoja-alatt-kommenthaboru-indult.htmlAz énekesnő szombat este osztotta meg a fotót, ami miatt a kommentelők csúnyán beszóltak Gabinak. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa így ünnepelte a Saul fia győzelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-saul-fia-cimu-film-foszereplojevel-rohrig-gezaval-pozolt.htmlA TV2 műsorvezetője a Saul fia Golden Globe győzelme után közös fotót posztolt Röhrig Gézával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.