Szabó Zsófi munkába állt – Kapott hideget, meleget

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi komment Story Extra munka RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő ma látható először az RTL Klub Story extra című műsorában. A kommentelők pedig azonnal reagáltak a dologra.

Zsófi egy napi sztármagazin háziasszonya lett, melynek első adásában tegnap debütált. A színésznő egy vidám fotóval jelezte rajongóinak, hogy ideje bekapcsolni a tévét és megnézni, hogyan ontja majd magából a sztárhíreket. Ám nem mindenkinek tetszett Zsófi teljesítménye.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

„Kapkodtál, nem voltak mimikáid, nem használtad az arcod. A beállásod nem feltétlen volt előnyös. Úgy mozogtál hogy alig tudtalak a szememmel követni" – írta egy úr, mások viszont azonnal a műsorvezető védelmére keltek: „Sodrós kis műsor, nekem tetszik! És tetszik, vagy sem, Te is jó voltál! Ilyen műsorban nem könnyű legjobbnak lenni."

Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy meghalt az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160112-angie-bowie-david-bowie-exfelesege-konnyekben-tort-ki-amikor-megtudta-hogy-meghalt-az-enekes.htmlA jelenleg épp egy reality showműsorban résztvevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje. TV + Sztárok--Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”http://www.life.hu/sztarok/20160112-diossy-klari-kihivasnak-erzi-a-ridikul-vezeteset.html"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAdele énekelt Katalin hercegné születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-adele-enekelt-katalin-hercegne-szuletesnapjan.htmlHétvégén ünnepelte 34. születésnapját Katalin hercegné. A család állítólag otthon ünnepelte a nagy napot, de azért Adele meglátogatta őket egy minikoncert erejéig. TV + SztárokAFPDamu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításaithttp://www.life.hu/sztarok/20160112-damu-roland-cafolja-alkoholbeteg-felesege-allitasait.htmlMíg korábban arról szóltak a hírek, hogy Damu Roland feleségének alkoholelvonóra kellett mennie, Edina tegnap cáfolta ezeket az információkat. Damu Roland most azonban újra arról beszélt: felesége súlyos alkoholproblémákkal küzd. TV + Sztárok--Zárt osztályon kezelik BB Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-parkanyi-evat-zart-osztalyon-kezelik.htmlPárkányi Éva, Magyarország első valóságshow-jának nyertese visszakerült az ideggondozóba. A Big Brother egykori szereplőjét zárt osztályon kezelik. TV + SztárokOrigoPlasztikrémként vette át Golden Globe-díját Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-sylvester-stallone-plasztikremkent-vette-at-golden-globe-dijat.htmlA színész A legjobb férfi mellékszereplő díját kapta a Creed: Apollo fia című filmben nyújtott alakításáért. Stallone agyonplasztikázott arcával mondott köszönetet az elismerésért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.