Létezik, hogy Gáspár Evelin aranyra fóliáztatta a karácsonyra kapott Mercijét?

luxus Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, a Gáspár családnak nem kenyere a minimalizmus. Luxusmániájuk már-már határtalan, most pedig egy újabb "fogásról" számoltak be közösségi oldalaikon.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Győzike lányának igen drága ajándékot hozott a jézuska. Evelin "#xmas #thanksmum #thanksfather #ccoupe #amg #mercedesbenz" hashtagekkel ellátott posztot tett ki karácsonykor Instragramjára, vagyis nagyon úgy tűnt, Győző bőkezű ajándékkal kedveskedett imádott lányának.

Evelin - ha igaz - akkor egy Mercedes C-osztályú coupéval lett gazdagabb: akkor azt írtuk, az autó ára körülbelül 12 millió forint.

Forrás: Instagram/Evelingaspar

Ezután pár héttel arról számoltunk be, hogy Gáspár Győző izmos testet és luxusverdát villantott. A showman megirigyelte lányától luxusautókkal pózoló fotóit, és ő is eldicsekedett a család új szerzeményével? Tettük fel akkor a kérdést, mert a verda bizony ismerős volt a számunkra.

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Még aznap Evelin is posztolt a kocsival, és már ő is aranyverzióban tette közzé nyilvános Instagram oldalán.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Most Evelin ismét megosztott egy képet a kedvencéről. Fotóját az alábbi hashtagekkel látta el:

"My bæ #nofilter #ccoupe #mercedesbenz #goldedition #editionE"

My bæ #nofilter #ccoupe #mercedesbenz #goldedition #editionE

@evelingaspar által közzétett fénykép,

A kérdés már csak az, hogy vajon újabb luxusverdával bővült a Gáspár család autóparkja, vagy tényleg csak feltűnőbbre fóliázták a korábban szerzett kincset?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.