Penélope Cruz meztelenül, kopaszon - Felismerhetetlen lett a színésznő

színésznő film Penélope Cruz kopasz meztelen felismerhetetlen rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű spanyol filmsztár egy rákbeteg nőt alakít legújabb filmjében, amelynek kedvéért nem csupán a pucérságot, hanem a kopaszságot is bevállalta.

Tavaly mutatták be szülőhazájában, Spanyolországban Penélope Cruz Ma Ma című legújabb filmjét, amelyet hamarosan világszerte vetíteni fognak.

A színésznő, akinek nagyon fontos volt ez a szerep, egy rákbeteg nőt alakít benne, az internet erejének és Penélope játékának hála pedig hamar kíváncsi lett rá az egész világ: kiváltképp, miután több híroldal, köztük a brit Daily Mail is közölte a sokkoló képkockákat a filmből, amelyben Penélope Cruz félmeztelenül, kopaszon látható.

Julia Roberts úgy ragyog, hogy akár 10 évet is letagadhatnahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-julia-roberts-akar-10-evet-is-letagadhatna-korabol.htmlAz Oscar-díjas színésznőn egyáltalán nem fog az idő. Hiába töltötte már be a 48. életévét, egyáltalán nem látszik rajta! TV + Sztárok--Geszti Péter hamarosan újra megjelenik a tévéképernyőn?http://www.life.hu/sztarok/20160121-geszti-peter-rapper-zenesz-szovegiro-lehet-hogy-iden-is-beul-az-xfaktor-zsuriszekebe.htmlA rapper sejtelmes választ adott arra a kérdésre, idén láthatjuk-e őt az X-Faktor új évadában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huLengyel Tamásról kiderült, hogy diszlexiás http://www.life.hu/sztarok/20160120-lengyel-tamasrol-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-szereplojerol-kiderult-hogy-diszlexias.htmlA fiatal színész barátainak vallotta be, hogy hatalmas problémával küzd. TV + Sztárok--Bódi Sylvi fotójától elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-bodi-sylvi-modell-fotojatol-elallt-a-lelegzetunk-bikinis-teste-az-alomszep-tengerparton-lenyugozo.htmlA mínusz fokokban, amikor majdnem lefagy a kezünk az utcán, kegyelemdöfés egy olyan fotó, amit a modell csapott ki képmegosztó oldalára. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Ma 50 éves Csomor Csilla - Ennyit változott az évek során a színésznő!http://www.life.hu/sztarok/20160120-csomor-csilla-ma-otven-eves-a-szineszno-sokat-fogyott-azt-utobbi-idoben-eletmodvaltas.htmlAz ország 1998-ban ismerhette meg a Barátok közt című sorozatban, amikor megkapta Berényi Zsuzsa szerepét. Ma már inkább színházakban szerepel, és a külseje is nagyban megváltozott az évek alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.