Autóbalesetet szenvedett a híres reality sztár, Kristin Cavallari

Forrás: Instagram/ Kristin Cavallari -
halál Reality autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Hills és a Laguna Beach egykori sztárja, aki manapság tervezőként szeretné eladni magát, autóbalesetet szenvedett. 

A baleset után maga ment kórházba, hogy ellássák a sebeit. Zaklatott állapotában az orvosok alig tudták elhitetni vele, hogy valóban nem történt komoly baj, hiszen belső sérülései nincsenek.

Forrás: Instagram/ Kristin Cavallari

Kristinnek manapság nehéz hónapjai voltak. A háromgyermekes anya testvérét ugyanis holtan találták meg, miután két hete hiába keresték a rendőrök. A reality sztár saját bevallása szerint gyerekeiből merít erőt a nehéz időszakokban.

Winona Ryder már nem egy csontkollekcióhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-winona-ryder-sokkal-jobban-nez-ki-a-felszedett-kilokkal.htmlA színésznő felszedett néhány kilót, de sokkal jobban néz ki így kikerekedve! TV + Sztárok--Nagyon megöregedett Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal sztárja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160122-josh-radnor-az-igy-jartam-anyatokkal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlA Jóbarátok után talán a második legnagyobb klasszikus az Így jártam anyátokkal című sorozat, aminek a főszereplője az örökké szerelmet kergető Ted Mosby, aki a legújabb képek tanulsága szerint nem örökifjú. TV + Sztárok--Nagyon megöregedett Danny DeVitohttp://www.life.hu/sztarok/20160122-danny-devito-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlSzinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit lányával együtt kaptak lencsevégre New York utcáin. TV + Sztárok--Pataky Attila dalt írt a műtétjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-pataky-attila-dalt-irt-a-mutet-utani-fajdalomrol.htmlA rocker egy hete esett át egy komoly beavatkozáson, de már sokkal jobban van. A fájdalom megihlette őt, és csodaszép dalt írt a rossz élményeiről. TV + Sztárok--Knézy Jenő özvegyét megríkatta a hír, hogy utcát neveznek el a férjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160122-knezy-jeno-ozvegye-boldog-hogy-emlekeznek-a-ferjere.htmlNem csak emléktábla kerül Knézy Jenő szülőhelyének falára, kiderült ugyanis, hogy utcát is elneveznek a híres sportriporterről Nagyváradon, ahol született. TV + Sztárok--Sarka Kata: "Vannak dolgok, amiket az ember legszívesebben letagadna a múltjából. A férjemnek pont ilyen Antónia"http://www.life.hu/sztarok/20160122-sarka-kata-szerint-balint-antonia-kinos-hajdu-peternek.htmlEmlékeztek még az ominózus telefonbeszélgetésre, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott? Toncsi állította, nem ő zaklatta Hajdúékat, az igazságügyi szakértő véleménye szerint pedig nagy valószínűséggel az egykori szépségkirálynő hangja hallható a felvételen. De hol tart most a már bíróságot is megjárt történet? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.