Kommentháború indult Dióssy Klári ellen a Ridikül közösségi oldalán

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dióssy Klári komment köztévé kommentelők támadás ridikül Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jakupcsek Gabriellát váltó Dióssy Klárit durván betámadták a műsor rajongói.

A Ridikül közösségi oldalán sokan kiakadtak, mert méltatlannak tartják, hogy a műsor új műsorvezetővel folytatódik. Nyilván Dióssy Klári új színt és stílust hoz a műsorba, de van, aki még nem barátkozott meg a cserével.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Próbáltam reálisan, elfogultság nélkül nézni. Jók a vendégek, fenntartják a műsort maguktól, szórakoztatóak. Megy a műsor a vendégektől. Nem tudja D. Klári kézben tartani, vezetni a műsort, ehhez neki még sokat kellene tanulnia, biztosan megvan rá a képessége, mármint a fejlődésre, de ez nagyon mély víz, amit még nem tud átugrani" – írta egy hölgy, más pedig hozzátette: „Hiányzik Gabi kisugárzása. Szinte hallottam, hogy ő mit mondott volna... A kisugárzása a képernyőn is átjött. Így nekem nem lesz új "ridikülöm".

De olyan is volt, aki Klárit védte: „Szeretem Gabit, de Klárit is. A Család-barát reggeli műsorban igen aranyos, és majd idővel itt is jó lesz. Nem jó előre ítélkezni, és nem is szabad, mindenkinek a kezdet nehéz. Én drukkolok Klárinak, aranyos és szép nő" – mi pedig teljes mértékben egyetértünk ezzel a hozzászólással.

Rubint Réka takarítás közben is szexihttp://www.life.hu/sztarok/20160125-rubint-reka-schobert-norbi-felesege-takaritas-kozben-is-szexi.htmlSchobert Norbi felesége a hétvégét egy kis rendrakással töltötte és megmutatta, milyen, amikor egy háziasszony kívánatosan törli a port. TV + Sztárok--Luxuskörnyezetben tanul főzni Horváth Évahttp://www.life.hu/sztarok/20160125-horvath-eva-modell-luxuskornyezetben-tanul-fozni-balin.htmlA modell Balin pattant a tűzhely mögé, ahol beiratkozott egy főzőiskolába. TV + Sztárok--Tolvai Reni: „András azt tanácsolta legyek laza"http://www.life.hu/sztarok/20160124-tolvai-reni-enekesno-a-dal-2016-versenyzoje-jo-tanacsot-kapott-kallay-saunders-andrastol.htmlSzombat este az énekesnő mindenkit meglepett extravagáns dalával és fellépőruhájával. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMost már biztos! Lajcsit holnap szabadlábra helyezik –Ügyvédje nyilatkozott a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20160123-galambos-lajos-zenesz-ugyvedje-dr-frohlich-krisztian-megerositette-hogy-lajcsit-szabadlabra-helyezik.htmlGalambos Lajos ügyvédjét telefonon értük el. Dr. Fröhlich Krisztián megerősítette, hogy a zenész vasárnap már otthon ebédelhet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKárász Robit élő adásban hipnotizáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20160120-karasz-robertet-a-tv2-mokka-adasaban-eloben-hipnotizaltak-es-kitalaltak-a-gondolatait.htmlLovas Szabolcs mentalista és hipnotizőr élő adásban lopott gondolatot a műsorvezetőtől, miután kétszer is hipnotizálta. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.