Galambos Lajos rabtárs Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos 125 napot töltött előzetesben, az ott töltött idő részleteiről pedig hamarosan könyvben is beszámol. A zenészt nagyon megviselték a történtek, ráadásul egy rabtársa is kikezdett vele.

Lajcsi a szabadulása napján adott interjút Hajdú Péternek, a Frizbi című műsorban, ahol teljesen őszintén számolt be a bent töltött napokról. A zenészt nagyon megviselte a bezártság, viharos érzelmekkel küzdött a bent eltöltött idő alatt - írja a Bors.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Vi­harzó érzéseim voltak. Ha kimegyek, azt mondom Boginak, váljon el tőlem, mert ez szégyellnivaló do­log, hogy mindenki rólam beszél. Azon is gondolkodtam, hogy változtassa meg a gyerekek nevét is, hívják őket a leánykori nevén. Ilyen érzéseim voltak – mesélte a zenész, akivel egészen furcsa eset is történt a bent töltött idő alatt.

Egy nő kikezdett velem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.