Bódi Sylvi a világ legszebb naplementéjében pózolt

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
naplemente Bódi Sylvi csoda romantika Madagaszkár gyönyörű sziget Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell már többször bejelentkezett Madagaszkár lenyűgöző tájairól, de a most posztolt képe tényleg olyan, mintha festették volna.

Hihetetlen, hogy a természet mire képes! Sylvi nagyon szerencsés lány, hogy ilyen pazar helyeken járhat. A modell mellől már csak egy lovag hiányzik, hiszen a világ legszebb naplementéjében gyönyörködhetett a lenyűgöző szigeten.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi
Poloskáktól kapott súlyos fertőzést a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160128-lagzi-lajcsi-poloskaktol-kapott-sulyos-fertozest-a-bortonben.htmlA 125 nap börtönlét nemcsak a lelkét, testét is megviselte. Galambos Lajos súlyos fertőzést is elkapott az előzetesben. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Az agyamat elittam párszor" - Függőségéről vallott Kiss Endi, a Hooligans dobosahttp://www.life.hu/sztarok/20160128-kiss-endi-zenesz-a-hooligans-dobosa-fuggosegerol-vallott-az-agyamat-elittam-parszor.htmlKiss Endi sosem volt babonás, de ahogy öregszik, úgy kezdenek kialakulni furcsa szokásai. A Hooligans dobosa túl a negyedik ikszen újabban minden italból ugyanannyi kortyot hajlandó csak inni, bármilyen folyadékról is legyen szó. TV + Sztárok--Dögösen pózol Péter Szabó Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20160127-dogos-fotot-tett-kozze-instagram-oldalan-peter-szabo-szilvi.htmlAz énekesnőt eddig kizárólag visszafogottan és bájosan láthattuk, de most egy bevállalósabb képet is közzétett! TV + Sztárok--Rubint Réka: „Nem voltak az ellopott telefonon aktképek rólam"http://www.life.hu/sztarok/20160127-rubint-reka-fitnesz-edzo-elmondta-ferje-schobert-norbi-ellopott-telefonjan-nem-voltak-rola-aktkepek.htmlA fitneszedző mindenkit megnyugtatott, férje, Schobert Norbert ellopott telefonján nem találhatóak pikáns képek. TV + SztárokOrigoHatalmas dekoltázzsal ünnepelte 1 millió követőjét Elizabeth Bankshttp://www.life.hu/sztarok/20160127-elizabeth-banks-sajat-mellet-fogta-meg-az-instagramon-1-millio-koveto.htmlA stílusos színésznő megajándékozta hatalmas rajongótáborát egy mellfogdosós képpel! TV + Sztárok--Norbi: "Egy hozzám köze álló személy lopott meg"http://www.life.hu/sztarok/20160127-kozeli-ismerose-lophatta-el-schobert-norbi-telefonjat.htmlMint már megírtuk, saját nappalijából lopták el Schobert Norbi telefonját. A fitneszguru 500 ezer forintot ajánlott annak, aki visszajuttatja a készüléket. Ám Norbinak nemcsak az intim családi fotók miatt fontos, hogy visszakapja a telefont, hanem mert szeretne a tolvaj szemébe nézni, aki nagy valószínűséggel a közeli ismeretségi köréből került ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.