Galambos Lajos dal videó börtön Lagzi Lajcsi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes egy saját szerzeményben foglalta össze a börtönben eltöltött 125 napját. Az eredmény igazán fülbemászó lett!

Megreccsen a szív! - ez lett Lajcsi új dalának címe. Bár az elmúlt pár hónap nagyon megviselte a sztárt, a jelek szerint készen áll az újrakezdésre. A produkció először a Bv. egészségügyi személyzete előtt debütált, akik elsírták magukat a hallottak után - írja a Blikk.

Kattints ide a videó megtekintéséért!

Galambos Lajos Forrás: TV2

"A börtönszlengben azt mondják, ha megreccsensz, az azt jelenti, hogy feladod, sokan ezután az öngyilkosságba menekülnek. Az én esetemben nem erről van szó, hanem arról, hogy mennyire fájt, hogy nem ölelhetem át a szeretteimet" - mondta a lapnak az énekes, aki egyik jó barátja stúdiójában énekelte fel a dalt.

A mulatós zenész, aki elzárása alatt 45 kilót fogyott, 2015. szep­tember 21-e óta volt rács mögött. Január 24-én, 125 nap után visszatérhetett a szeretteihez, így január 25-én már családi körben ünnepelheti az 55. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.