Így festett Vajna Timi fogszabályzóval - Fotó!

Vajna Timi Facebook fogszabályzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi elárasztotta rajongóit fiatalkori képeivel, a Facebookon terjedő kihívásnak köszönhetően. Láthattuk már szőkén, és most fogszabályzós mosolyát is megcsillogtatta.

Timi nagyon lelkesen szállt be a közösségi oldalon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hóbortba. Rengeteg fiatalkori képet láthattunk az elmúlt napokban a celebekről, és nagyon sok igazán meglepő fotó is a szemünk elé került. Ilyen volt, mikor Vajna Timi teljesen szőke képet posztolt, de a mostani fogszabályzós mosolya is meghökkentő.

Forrás: Facebook/Vajna Timi
Szívszorító! Sosem látott fotóval emlékezett elhunyt férjére Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160204-celine-dion-enekesno-sosem-latott-fotot-osztott-meg-ferjevel-rene-angelillel.htmlA gyászoló énekesnő közösségi oldalán osztott meg egy közös képet a nemrég elhunyt férjéről, René Angélilről. TV + Sztárok--Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Németh Kristóf adja férjhez Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20160204-nemeth-kristof-szinesz-adja-ferjhez-muri-eniko-enekesnot.htmlAz énekesnő eljegyzése után, már az esküvőjét szervezgeti, ahol a színész lesz a ceremóniamester. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki: “Külföldön élő magyar állampolgár vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20160204-berki-krisztian-kulfoldon-elo-magyar-allampolgarnak-vallotta-magat.htmlAz Édes élet sztárja ugyan felkerült a NAV fekete listájára, de úgy gondolja nehezen szedhetne össze adótartozást, ha egyszer nem ebben az országban tevékenykedik. TV + Sztárok--Kirúgása után először állt nyilvánosság elé Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20160204-jakupcsek-gabriella-musorvezeto-a-koztevetol-valo-elbocsatasa-utan-eloszor-allt-nyilvanossag-ele.htmlA köztévé egykori műsorvezetője moderátorként vett részt egy HPV elleni védőoltás mellett kampányoló rendezvényen. TV + Sztárok--Dr. House és Dr. Ross egy videóban tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-jimmy-kimmel-beszelgetos-musor.htmlAmerika egyik kedvenc beszélgetős műsorának házigazdája, Jimmy Kimmel összehozta Dr. House-t és Dr. Ross-t egy felvétel erejéig, a végeredmény pedig 6 percnyi kacagás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.