Mi történt veled Adriana Lima? A szupermodell őszinte vallomása

Forrás: Instagram / Adriana Lima -
Victoria Secret szupermodell Adriana Lima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramnak hála betekintést nyerhettünk a szupermodell, Adriana Lima egy napjába. Ráadásul Adriana egy vacak napot választott nekünk, és mellékelt mellé egy őszinte vallomást is.

"Ez nem panaszkodás, csak egy kis darabkája az életemnek" - kezdte a lestrapált szelfi mellé írt vallomásában Adriana.

A szupermodellek élete nem mindig könnyű Forrás: Instagram / Adriana Lima

"Néha az emberek megkérdőjelezik, hogy a modellélet nehéz, és ez rossz, de mi is ugyanolyan keményen dolgozunk, mint mások. Ma 10 órát futottam, elmentem egy forgatásra, miközben meg vagyok fázva, köhögök és a fejem is rettenetesen fáj.

De ez sem állíthat meg abban, hogy azt csináljam, amit szeretek!

Amikor végeztem, a repülőtérre mentem, hogy hazarepüljek a két hercegnőmhöz. Mikor odaértem szembesültem azzal, hogy a gépem 3 órát késik. New Yorkból Miamiba repültem. Hajnali kettőre értem haza. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és meg szeretném osztani veletek egy keményen dolgozó modell arcát, és azt is, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire keményen dolgozik. Remélem értitek az üzenetemet, szeretlek mindannyiótokat!" - írta a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.