Dögös pirosban gálázik Erős Antónia: Fotó!

Forrás: Life.hu -
Story-gála Erős Antónia Till Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt.

Idén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezeti Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa nem először vállalta az esemény háziasszonyának szerepét és Till Attila, aki eddig még soha nem celebrálta a díjátadót.

"Nem először állunk egy színpadon, noha a Story Gálát első alkalommal vezetjük együtt. Tilla többször is ott volt, amikor az alapítványomnak szüksége volt rá. Örülök, hogy újra együtt dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy a mi alkalmi párosunk különleges lesz" - nyilatkozta Antónia, aki negyven feltt is csodásan néz ki:

Forrás: Life.hu

Tilla persze a szokásos formáját hozza - a műsorvezető bármelyik színpadon jókedvet csinál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.