"A hallgatók megköszönték, hogy tükröt tartottak eléjük" - Várkonyi Andi tovább védi Bocsit

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea -
Várkonyi Andrea kövérség Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, a rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján fogalmazta meg véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. Ugyanis a hírek szerint Brosnant nem érdekli, hogy a felesége elhízott, és ugyanúgy imádja őt, mint korábban.

Bochkor szerint ez csak álságos udvariasság, valójában mindenki kiakad, akinek a párja kövér vagy ápolatlan lesz a kapcsolatuk alatt. Várkonyi Andi jól ismeri Bochkor Gábort, és pontosan tisztában van azzal, hogy egy rádiós műsorvezetőnek erőteljesebben kell képviselnie a véleményét, hogy az emberek felkapják a fejüket egy-egy kijelentéssel kapcsolatban, és kialakuljon egyfajta diskurzus műsorvezető és hallgató között.

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea

A TV2 híradósát korábban telefonon értük el, és arról faggattuk, mit szól a párja, Bochkor Gábor kijelentéséhez, miszerint:

Andrea most a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy közleményt, amelyben ismét párja védelmére kelt:

Sziasztok! Elég sok üzenetet kaptam az elmúlt két napban Gáborról. Nem szorul rá a védelmemre és amit most írok nem is a...

Közzétette: Várkonyi Andrea hivatalos oldala2016. február 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.