Valentin-nap Instagram Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez az Instagramra posztolt egy képet. Ez még nem nagy durranás, de a világsztáron egyáltalán nincs smink, és párjával ölelkezik Valentin-napon, boldogságának pedig nem feltétlenül örültek a rajongói.

Nem lehet ráismerni Jennifer Lopezre, aki egy fotóval örvendeztette meg rajongóit Valentin-nap alkalmából. Na jó, ez nem teljesen igaz, ugyanis a rajongók nem fogadták kitörő örömmel a képet, és

ennek nem az volt az oka, hogy az énekesnő nem viselt sminket.

Casper Smart apja, JLO és pasija, Casper Forrás: Instagram / Jennifer Lopez

Inkább az csapta ki a biztosítékot, hogy a barátját, Casper Smartot ölelgeti, aki a rajongók szerint a maga 28 évével túlságosan fiatal a 46 éves sztárhoz - és ez a képen is látszik.

"Úgy tűnik, mint egy családi fotó: anya, apa és a gyerek."

"Nem hiszem el, hogy még mindig ezzel a gyerekjátékkal van. De most komolyan JLo, a fiad lehetne!"

Nem tudom elhinni, hogy megint összejött Casperrel...Képtelen arra, hogy szingli legyen...amúgy a legjobbakat kívánom neki..."

Persze olyanok is akadtak, akik szerint senkinek semmi köze a sztár szerelmi életéhez.

"Mintha feleannyi idős lenne, mint Jen, de az embereknek saját maguk és nem mások boldogsága miatt kéne aggódniuk."

"Szép természetes fotó. Légy boldog, ne hallgass másokra!"

Jen és Casper

Jennifer és Casper kapcsolata egyébként eléggé hullámzó, többször szakítottak, majd ismét összejöttek. OIvasd el cikkünket itt!
Jakupcsek rádióban folytatja?http://www.life.hu/sztarok/20160215-jakupcsek-gabriella-vesz-at-pordan-petra-helyet-az-oninditoban.htmlSokan könnyedén el tudnák képzelni, hogy a nemrég távozott Pordán Petra helyét Jakupcsek Gabriella vegye át az Önindítóban. TV + Sztárok--Botrány! Pataky Attilát nem engedték be a Story-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160214-pataky-attila-zeneszt-nem-engedtek-be-a-story-galara-botrany.htmlKíméletlen bánásmódban részesültek a bejáratnál, ezért inkább hazamentek Pataky Attiláék. Az Edda frontembere az elmúlt héten a még főszerkesztő Szalai Viviennel beszélte meg, hogy hat fővel érkezik a gálára, ám ő azóta távozott a cégtől. A bejáratnál pedig a rendezvény szervezői közölték, hogy csak hárman vannak regisztrálva. TV + Sztárok--Muri Enikő brutális dekoltázst villantott a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160213-muri-eniko-enekesno-brutalis-dekoltazst-villantott-a-story-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TV + SztárokOrigoErős Antónia és Till Attila közös műsorban? Igen!http://www.life.hu/sztarok/20160214-eros-antonia-az-rtl-klub-es-till-attila-a-tv2-sztarja-vegre-kozos-musorban.htmlIdén egy igazán profi páros, Erős Antónia és Till Attila vezették Magyarország legcsillogóbb sztáreseményét. Az RTL Klub híradósa nem először vállalta a Story-gála háziasszonyának szerepét, és az este folyamán a Life.hu riporterének is interjút adott. TV + Sztárok--Unalmasak és sekélyesek - Ezt gondolja Brad Pitt barátairól Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160212-angeline-jolie-szineszno-nem-kedveli-ferje-brad-pitt-szinesz-baratait-koztuk-edward-nortont.htmlAz Oscar-díjas színésznő állítólag ki nem állhatja férje barátait, köztük Edward Nortont, akivel Brad Pitt a Harcosok klubja óta jó viszonyt ápol.TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio: “A Titanic egy próba volt”http://www.life.hu/sztarok/20160212-leonardo-dicaprio-elarulta-hogy-a-titanic-egy-kiserlet-volt-a-szamukra.htmlA sármos színész annak a filmnek a tikairól nyilatkozott, ami elhozta számára a hatalmas sikert, amiről akkor még álmodni sem mert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.