Berki Krisztián: "A kislányomnak természetes a szájra puszi"

csók TV2 puszi Nánási Pál kislány támadás Édes Élet szájrapuszi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macsónak elege lett a támadásokból, amiket azért kapott, mert kislányával szájra puszit adtak egymásnak Nánási Pál fotóján.

Sokaknál kiverte a biztosítékot az a cuki apa-lánya fotó, ami a napokban készült Berki Krisztiánról és a kis Natiról. A TV2 sztárja közösségi oldalán intett mindenkit nyugalomra, és kifejtette: lesz, amikor már nem fogja lányát szájon csókolni.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Örülök, hogy újra témát szolgáltatok a közvéleménynek, amin lehet marakodni. A kislányomnak természetes, hogy számára a puszi szájra puszi. Én ezektől a pusziktól szinte szerelmes apukaként elolvadok, viszont mindenki nyugodjon meg, amikor Natika menyasszony lesz, nem fogok a szájára puszit adni" – írta Krisztián.

Így vélekedik szexuálpszichológus Berki és Nati "csókjáról"

A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájon puszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést, és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus is megszólalt az ügyben. A véleményét itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.