Oszter Sándort közérdekű munkára ítélte a bíróság

Forrás: MTI/Beliczay László -
Karambol közérdekű munka vádemelés bíróság ítélet Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek bevonták a jogosítványát és közmunkára is mennie kell.

Ahogy a Life.hu megírta, Oszter Sándor még 2014 februárjában a falnak és egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezres kárt okozott. Akkor a színész közleményben tudatta, hogy nem fogyasztott alkoholt.

Forrás: MTI/Beliczay László

Mivel a vizsgálat kimutatta, hogy Oszter véralkohol szintje alapján 8-10 felest fogyaszthatott, ezért az ügyészség vádat emelt ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt, és jogosítványát is bevonták. A Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön 140 óra közérdekű munkára ítélte a színészt – írja a Blikk.

Oszter Sándor az utolsó szó jogán elmondta, nem ismeri el a bűnösségét. Mivel a színész anyagi helyzete nem tette lehetővé, hogy a pénzbüntetést megtérítse, az ügyész indítványozta, hogy ítéljék közmunkára, tiltsák el a vezetéstől, és Oszternek kelljen megtérítenie a bűnügyi költségeket. Egyelőre egyik fél sem nyilatkozott arról, hogy fellebbez-e az ítélet ellen.

"Fenntartom, hogy azután ittam, hogy elhagytam az autót. Amilyen koncepciót a bíró felállított, az nem a tényeken alapul, a szakértőket sem vette tekintetbe, úgy érzem a dolog eleve elrendeltetett volt" – mondta a színész.

Szabó Zsófi közös vállalkozásba kezdett vőlegényévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-kozos-vallalkozasban-kezdett-volegenyevel.htmlA színésznő saját ruhamárkával állt elő, amit együtt álmodott meg párjával, Zsoltival. TV + Sztárok--Rég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--Bochkor Gábor: “Bunkó vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20160303-bochkor-gabor-beismerte-hogy-bunko-a-felhaborodast-kelto-kijelentese-kapcsan-az-oninditoban.htmlHiába telt már el jó pár nap a rádiós botrányos kijelentése óta, a kedélyek nem akarnak csillapodni. Bochkor Gábor reggeli műsorában ismerte el, hogy udvariatlan volt. TV + SztárokOrigoBaywatch-lány lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-reese-witherspoon-szineszno-furdoruhaban.htmlA Doktor Szöszi és a Vadon színésznője dögös piros fürdőruhában élvezi jól megérdemelt pihenését Mexikó partjainál. TV + Sztárok--Ilyen dögösnek még sosem láthattad Péterfy Borithttp://www.life.hu/sztarok/20160303-peterfy-borit-legujabb-kepen-sziven-szurtak-de-meg-igy-is-nagyon-dogos-az-enekesno.htmlAz énekesnő bordó rúzst és egy csipkés fekete melltartót visel csupán a legújabb fotóján, ami kissé horrorisztikusra sikerült, de Péterfy Bori még így is vadító! TV + Sztárok--Ilyen pajkos fotó még nem készült Szabó Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szabo-zsofi-szineszo-nyelvnyujtassal-grimaszolt-az-rtl-klubban.htmlA gyönyörű színésznő rakoncátlankodott egy kicsit és vicces fotón pózolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.