Vidéken még tudnak a lányok tisztességesen kézimunkázni

szelfibot kézimunka vidék Farm (reality) múlt század Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul a Farm című műsor az RTL Klubon, ahol biztos, hogy a múlt századi körülmények kifognak majd a városból érkezett szereplőkön.

A Farm szereplői megtudják majd, hogy szelfibot helyett mivel lehet trágyát pakolni, és bizony a kézimunka falun mást jelent, mint a városban. Az RTL Klub vicces kisfilmben mutatja meg, mi vár a reality szereplőire a tanyán, ahová jövő héten a Life.hu újságírója is ellátogat és felméri a terepet. Instagram-oldalunkon követhetitek nyomon az utunkat.

D. Tóth Kriszta a Heti Hetesben való szerepléséről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-d-toth-kriszta-musorvezeto-a-heti-hetesben-valo-szerepleserol-elmondta-velemenyet.htmlNemrég olyan hír kapott szárnyra, hogy a műsorvezető az RTL Klub talkshowjában lesz majd látható, a Life.hu újságírója pedig Krisztától kérdezte meg, mi az igazság ezzel kapcsolatban. TV + Sztárok--Dr. Zimány Linda a celeb perekről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20160309-dr-zimany-linda-egykori-modell-a-celeb-perek-tendenciajarol-meselt.htmlA Life.hu újságírója viccesen arról faggatta az egykori modellt, mennyire fordul elő itthon, hogy újságírók perelnek celebeket, mert valótlanságokat állítanak. TV + Sztárok--Kustánczi Lia: "Semmi sem számított, csak azt éreztem, hogy segítenem kell rajta"http://www.life.hu/sztarok/20160309-kustanczi-lia-modell-es-playmate-uj-kutyajarol-danirol-beszelt.htmlÚj taggal bővült a magyar modell és playmate családja, és Lia nem bánja, hogy újdonsült kedvencéről koránál fogva többet kell gondoskodnia. TV + SztárokOrigoBulváRap: "Örödög Nóra tök meztelenül fest"http://www.life.hu/sztarok/20160308-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-hajdu-peter-vujity-tvrtko-ordog-nora-kovacs-patricia.htmlA Life.hu rappere ezen a héten sem hagy titeket sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokOrigoHoppá! Iszak Eszter új szakma felé kacsintgat?http://www.life.hu/sztarok/20160308-iszak-eszter-bovitette-konyhai-tudasat-maltara-utazott-a-gyonyoru-musorvezeto.htmlA dögös műsorvezető imád a konyhapult mögött sertepertélni. Most egy különleges helyre utazhatott, ahol bővíthette az eddigi receptgyűjteményét. TV + SztárokOrigoSzebeni István: "Vujity Tvrtko az elsők között gratulált"http://www.life.hu/sztarok/20160308-szebeni-istvan-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lesz-vujity-tvrtko-az-elsok-kozott-gratulalt-neki.htmlBombaként robbant a hír, hogy a műsorvezető visszatér a TV2-höz, ahol 7 évig dolgozott és a Mokkában, Vujity Tvrtko helyére ülhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.