Nem fogod elhinni, hogy kivel jár Emily Ratajkowski

modell barát Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski az a nő, aki bárkit meghaphat. Nem hiszed? Akkor nézd meg a legutóbbi fürdőruhás képét, vagy azt, amelyiken egy szál pulóverben pózolt. Persze mind tudjuk, hogy nemcsak a külső számít, mégis azt képzeltük, hogy egy földi halandó szóba se jöhet a bombatestű modellnél. Tévedtünk!

Kedvenc modellünket, Emily Ratajkowskit még két éve faggatták a szerelméről, ő pedig úgy nyilatkozott róla, ahogy egy szerelmes nőhöz illik:

Nagyon jóképű, közkedvelt és tehetséges művész!

Mégis ki lehet, ez a szerencsés férfi? Dőlj hátra, és egy pillanatra képzeld el! Valószínű a Dávid-szobor, vagy épp Adonisz suhan át az agyadon..de ébresztő, mert íme Jeff Magid!

Forrás: Facebook / Jeff Magid

Azért valljuk be, Jeff egy teljesen átlagos férfi, aki zenészként tengeti napjait, éjjelente pedig a legtöbb férfi plátói szerelmével alszik egy ágyban,

ráadásul ez így megy már 2014 óta.

Forrás: Facebook / Jeff Magid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.