Hoppá! Ki lehet Kiszel Tünde titkos hódolója?

virág Kiszel Tünde titkos hódoló hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tündének biztosan remek vasárnapja volt. Olyan csodás virágcsokrot kapott, ami minden nő napját feldobná.

Titkos Hódolómtól kaptam ezt a szép tulipáncsokrot - büszkélkedett el Facebookon a naptárdíva. Vajon Tünde csak rejtélyes akar maradni, és tudja, kitől van a virág, vagy valóban titokzatos a hódoló? Reméljük, hamarosan kiderül!

Forrás: Facebook/ Kiszel Tünde

Kormos Anett Facebookját felrobbantotta a meztelen Liluról szóló cikkehttp://www.life.hu/sztarok/20160320-kormos-anett-facebookjat-felrobbantotta-a-meztelen-lilurol-szolo-cikke.htmlAhogy megírtuk, az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A dumaszínházas Kormos Anett pedig nem tett lakatot a szájára és elmondta, miként látja ő ezt a pucérkodást. TV + Sztárok--Vajna Timi elárulta, mit kaptak az Oscaronhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-vajna-timi-elarulta-mit-kaptak-az-oscaron.htmlA Life.hu riportere Vajna Timit arról kérdezte, tényeg értékes ajándékokat kaptak-e az Oscar-gálán. TV + SztárokOrigoMegvannak A Nagy Duett sztárpárjai - Rubint Réka és Schobert Norbi is megküzd a győzelemérthttp://www.life.hu/sztarok/20160320-megvannak-a-nagy-duett-sztarparjai.htmlHamarosan elindul a TV2 sikerműsora A Nagy Duett. Hogy kik is lesznek a sztárpárok, az rejtély volt: eddig. TV + SztárokOrigoSom Lajos: "Kokain, hasis, marihuana: több milliót költöttem rájuk"http://www.life.hu/sztarok/20160319-som-lajos-kokain-hasis-marihuana-fogyasztasarol-beszelt.htmlSom Lajos nem tagadja, hogy valaha két végén égette a gyertyát. A ma már beteg zenész azonban semmit nem bánt meg, még akkor sem, ha ma már szűkösen, szerény körülmények között telnek napjai. TV + Sztárok--Ki lesz idén a Miss Universe szupersztárja? - Interjú Vajna Timivelhttp://www.life.hu/sztarok/20160318-interju-vajna-timivel-a-miss-universerol.htmlGőzerővel készülnek Vajna Timiék a 2016-os Miss Universe-re. A Life.hu riportere arról kérdezte Tímeát, mitől lesz más az idei verseny. TV + Sztárok--Kormos Anett Facebookját felrobbantotta a meztelen Liluról szóló cikkehttp://www.life.hu/sztarok/20160320-kormos-anett-facebookjat-felrobbantotta-a-meztelen-lilurol-szolo-cikke.htmlAhogy megírtuk, az egyik női magazin a feminizmus témája köré épülő lapszámában mutatta meg meztelen testét Lilu. "Az én testem, az én döntéseim" – vallja a műsorvezető. A dumaszínházas Kormos Anett pedig nem tett lakatot a szájára és elmondta, miként látja ő ezt a pucérkodást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.