Feszült és nem beszél - Ilyen ember Victoria Beckham az egykori szakácsa szerint

Forrás: AFP/Justin Tallis -
személyiség séf David Beckham főzés mesterszakács Victoria Beckham Wolfgang Puck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolfgang Puck mesterszakács éveken át főzött a Beckham házaspárra, így volt alkalma közelebbről megismerni Victoria és David Beckham ízlését és szokásait.

Wolfgang Puck nem egy hírességnek készített már fejedelmi finomságokat, és évek óta ő állítja össze az Oscar-díjátadó vacsoramenüjét.

Forrás: AFP/Justin Tallis
Nádai Anikó rajongói nem kímélték a Farmothttp://www.life.hu/sztarok/20160323-nadai-aniko-rajongoi-nem-kimeltek-a-farmot-facebook-kommentben-arultak-el-velemenyuket.htmlA héten elindult az RTL Klub új valóságshow-ja, ahol a versenyzőknek 19. századi körülmények között, egy farmon kell bizonyítaniuk. Az első adások után már jól látható, mire lehet számítani, a kommentelők sem rejtették véka alá véleményüket. TV + SztárokOrigoVálassz! Te kit látnál a nyuszis magazinban meztelenül?http://www.life.hu/sztarok/20160322-te-kit-latnal-a-nyuszis-magazinban-meztelenul-eros-antonia-tatar-csilla-sarka-kata-kulcsar-edina.htmlA húsvét a nyuszikról és a tojásokról szól, mi azonban most arra vagyunk kíváncsiak, ti kit látnátok Playboy-nyusziként tündökölni. TV + Sztárok--Brutális dolgot vártak el Kiss Ramónától a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160323-kiss-ramona-elhagyta-gyereket-a-baratok-koztben.htmlEddig boldog anyukát alakított a Barátok köztben Kiss Ramóna, most azonban minden megváltozott: sorozatbeli szerepe fordulóponthoz érkezett. TV + Sztárok--Lilu meztelen képe minket is alkotásra buzdított http://www.life.hu/sztarok/20160322-bulvarrap-hegyi-rolival-lilu-ledobta-a-textilt-rimbe-szedtuk-a-hegyi-sztarhireket.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Nika és Növényi Norbert a Nagy Duett egyik párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160322-nika-es-novenyi-norbert-a-nagy-duett-egyik-parja.htmlNika lesz Növényi Norbert párja a Nagy Duettben. Az énekesnő a Life.hu riporterének elárulta, hogyan segíti majd a sportolót, és mi bennük a közös.TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor lesz Várkonyi Andrea új kollégája?http://www.life.hu/sztarok/20160323-friderikusz-sandor-lesz-varkonyi-andrea-musorvezeto-hirados-uj-kollegaja-a-naploban.htmlFriderikusz Sándor a hírek szerint a Napló riportereként tér vissza a képernyőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.