"Ott nem szülünk, ahol Balázsék" - Istenes Bence keményen visszaszólt Sebestyén Balázsnak

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
Csobot Adél terhesség szülés Istenes Bence RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint a Gyertek át szombat este! című vetélkedőműsorban szólalkozott össze a két műsorvezető.

A 38 éves, kétgyerekes műsorvezető, Sebestyén Balázs, előszeretettel kóstolgatja az RTL Klub népszerű programjának sztárvendégeit, így Istenes Bencét is. Balázs most épp azzal élcelődött, hogy fiatal kollégájának és párjának, Csobot Adélnak

csak azért lesz babája, hogy írjak róluk a lapok.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Facebook/Istenes Bence

Bence persze mindezt nem hagyta szó nélkül, keményen visszavágott Balázsnak. Kiderült ugyanis, hogy majdnem ugyanaz a doktor lett Bencéék szülésorvosa, aki Balázs két kisfiát a világra segítette - írja a Blikk.

"Ott nem szülünk, ahol Balázsék!" - kommentálta Bence a kekeckedő megjegyzést. Ennek ellenére az RTL Klub két műsorvezetője továbbra is jóhaveri viszonyt ápol.

Csobot Adél kishercegnek szólítja a fiát

Istenes Bence párja legutóbb arról mesélt, hogyan készül a babázásra, milyen könyveket és verseket olvas fel a kisfiának, és azt is elárulta, honnan tudja, mi zajlik le most a testében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.