Otthagyta a közös családi üzletet David Beckham

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham igazgató cég kilépés üzlet divatmárka futballsztár Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beckham család feje szép csendben maga mögött hagyta felesége, Victoria Beckham divatmárkájának igazgatói székét.

A RadarOnline birtokába jutott iratok szerint David Beckham kiszállt a felesége, Victoria Beckham cégének, a Victoria Beckham Ltd.-nek az igazgatói székéből. Az exfutballsztár 6 éven át töltötte be a posztot, a fejlemények szerint azonban 2014 decembere óta már nem tagja a divatmárkát forgalmazó cégnek.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Feszült és nem beszél - Ilyen ember Victoria Beckham az egykori szakácsa szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20160323-victoria-beckham-es-david-beckham-egykori-szakacsa-wolfgang-puck-ilyenek-a-hetkoznapokban.htmlWolfgang Puck mesterszakács éveken át főzött a Beckham házaspárra, így volt alkalma közelebbről megismerni Victoria és David Beckham ízlését és szokásait. TV + Sztárok--Egyre többször bújik össze a két Farm-lakó, Cintia és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-cintia-es-farm-norbi-egyre-tobbszor-bujik-ossze.htmlA Farm központi fűtés nélküli, hideg éjszakái összehozzák a játékosokat: Cintia és Norbi a jelek szerint egyre jobban kezdenek egymásra találni. Vajon valódi vonzalom ez, vagy csak taktikai megfontolásból teszik? TV + SztárokOrigo67 éves lett a Dallas Bobbyja, Patrick Duffyhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-igy-nezett-ki-patrick-duffy-szinesz-aki-a-dallas-sorozat-bobby-ewing-formalta-meg.htmlNézd meg, mennyit változott az évek alatt a világhírű sorozat legismertebb színésze! TV + SztárokOrigoRihanna egy egész emeletet lefoglalt egy hotelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-rihanna-enekesno-egy-egesz-emeletet-lefoglalt-egy-hotelben-hogy-nyugodtan-bulizhasson.htmlNem egy, nem kettő és nem is három szoba: a világhírű énekesnő egy teljes emeletet kibérelt magának egy londoni szállodában, hogy ne zavarják, és ő se zavarjon másokat. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Fontos számomra, hogy több lábon állok"http://www.life.hu/sztarok/20160317-varkonyi-andrea-hirados-musorvezeto-szamara-fontos-hogy-tobb-labon-all.htmlA híradós idén májusban szerzi meg harmadik diplomáját a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán. Várkonyi Andrea elárulta, miért fontos számára a tanulás és önmaga fejlesztése.TV + Sztárok--Facebookon esett egymásnak Bajor Imre özvegye és egykori kezelőorvosahttp://www.life.hu/sztarok/20160317-bajor-imre-ozvegye-ildiko-facebookon-vitazott-az-ot-kezelo-vargha-zoltan-termeszetgyogyasszal.htmlAz elhunyt színész özvegye, Bajor Ildikó Facebookon szólalkozott össze a néhai férjét kezelő természetgyógyásszal, Vargh Zoltánnal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.