Szívszorító! Először ünnepli férje nélkül születésnapját Céline Dion

ünneplés Céline Dion férj René Angélil születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A többszörös Grammy-díjas énekesnő március 30-án lett 48 éves. Céline Dion férje és menedzsere, René Angélil idén januárban hunyt el.

Nehéz időszak áll Céline Dion mögött. A kanadai származású énekesnő, aki március 30-án tölti be a 48-at, idén először férje, René Angélil nélkül ünnepli születésnapját.

Forrás: AFP/John Shearer

Céline Dion férje és egyben menedzsere, akivel 12 éves korában találkozott először az énekesnő, hosszas küzdelem után idén januárban hunyt el rákban. A háromgyerekes világsztár néhány nappal René Angélil halála után veszítette el bátyját, Danielt, aki szintén daganatos beteg volt.

Dobó Kata: "Ennél nagyobb szerelem nem volt az életemben, és nem is lesz"http://www.life.hu/sztarok/20160318-dobo-kata-szinesznonek-lanyanal-szofinal-nem-lesz-nagyobb-szerelem-az-eleteben.htmlA színésznő számára az anyaság és kislánya, Szofi jelenti a legnagyobb szerelmet, amely úgy véli, a női-férfi kapcsolatokat is képes megváltoztatni. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAlig lehet ráismerni Axl Rose-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-axl-rose-a-guns-n-roses-zenekar-frontembere-nagyon-elhagyta-magat.htmlEljárt az idő a Guns N' Roses énekese felett is, akit a minap Atlantában kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--Otthagyta a közös családi üzletet David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160329-david-beckham-exfutballsztar-kileptt-felesege-victoria-beckham-divatmarkajabol-mint-igazgato.htmlA Beckham család feje szép csendben maga mögött hagyta felesége, Victoria Beckham divatmárkájának igazgatói székét. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Átlagos, fiús, seszínű lány voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160318-toth-gabi-enekesno-atlagos-fius-seszinu-lany-volt-fiatalkoraban.htmlAz énekesnő előszeretettel hangsúlyozza nőies idomait, éppen ezért meglepő, ám fiatalkorában korántsem hasonlított mostani önmagára. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Fontos számomra, hogy több lábon állok"http://www.life.hu/sztarok/20160317-varkonyi-andrea-hirados-musorvezeto-szamara-fontos-hogy-tobb-labon-all.htmlA híradós idén májusban szerzi meg harmadik diplomáját a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán. Várkonyi Andrea elárulta, miért fontos számára a tanulás és önmaga fejlesztése.TV + Sztárok--67 éves lett a Dallas Bobbyja, Patrick Duffyhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-igy-nezett-ki-patrick-duffy-szinesz-aki-a-dallas-sorozat-bobby-ewing-formalta-meg.htmlNézd meg, mennyit változott az évek alatt a világhírű sorozat legismertebb színésze! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.