Kisminkelték Berki Natasa Zselykét - A rajongók kiakadtak a fotó láttán

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
Hódi Pamela fotó Berki Natasa Zselyke kislány smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Profi sminkes vette kezelésbe Berki Natasa Zselykét, az internet pedig szó szerint felrobbant Hódi Pamela erről készült fotója láttán. A követők szerint nem egészséges, ha egy óvodáskorú kislányt sminkelnek. 

Hódi Pamela az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában volt vendég Natival. Persze előtte beültek a sminkszobába, ahol a sztárcsemete egy kis szájfényt kapott a szájára. A rajongók azonnal elárasztották kommentjeikkel a képet: rengetegen kritizálták az édesanyát amiatt, hogy kisminkeltette kislányát.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

"Reklámmal keresik a lóvét, amibe már a gyerekét is felhasználja..szégyellheti magát a Hódi!" - írta valaki. Más viszont azt pedzegette "normális az az ember, aki kisminkelteti a 2 éves gyermekét?" Egy kommentelő pedig egyenesen úgy fogalmazott: "eltörném a kezét, aki egy kisgyereket sminkel".

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Berki család egyik fotója kiveri a biztosítékot az internetezők között, legutóbb Berki Natasa Zselyke és édesapja szájra puszija keltett felháborodást a kommentelők soraiban. A fotót ITT nézheted meg.

Szerinted egészséges, ha sminkelnek egy ekkora gyereket?

Hová tűnt a sármos Antonio Banderas? Nagyon megöregedett a szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20160401-az-egykor-sarmos-antonio-banderas-nagyon-megoregedett.htmlSzinte sokkot kaptunk, amikor megláttuk az egykor szívdöglesztő Antonio Banderasról készült legújabb fotót, mely azt bizonyítja: sajnos a színész felett is eljárt már az idő. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Boldog születésnapot a ma 55 éves Mácsai Pálnak!http://www.life.hu/sztarok/20160331-macsai-pal-betoltotte-az-55-eletevet.htmlMácsai Pál, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színész ma ünnepli az 55. születésnapját. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMég nincs vége: tovább viccelődik kamu eljegyzésén Jon Lovitzhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-jon-lovitz-komikus-es-jessica-lowndes-enekesno-kamu-eljegyzesen-tovabb-viccelodnek.htmlEgy egész világot sikerült megtréfálnia a színésznek azzal, hogy állítólag megkérte Jessica Lowndes énekesnő kezét. Az 58 éves komikusnak azonban még mindig van valami a tarsolyában. TV + Sztárok--Miből lesz a cserebogár? Így néznek most ki a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160331-matt-lawrence-es-mara-wilson-a-mrs-doubtfire-apa-csak-egy-van-gyerekszineszei.htmlImmár több mint 20 év telt el Robin Williams egyik leghíresebb filmjének, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van megjelenése óta. Nézd meg alább, mekkorát nőttek a családi vígjáték egykori szereplői, Matt Lawrence és Mara Wilson! TV + SztárokOrigoScherer Péter lett az év színészehttp://www.life.hu/sztarok/20160331-scherer-peter-lett-az-ev-szinesze.htmlAz RTL sikersorozatának egyik főszereplője, Scherer Péter lett az év színésze. Scherer a Life.hu riporterének elárulta, szerinte mi a sorozat titka, és milyen volt forgatni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.