Aurelio drogügyében vádemelést javasolnak

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
drog Aurelio vádemelés nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Füvet és kokaint is talált a rendőrség az egykori villalakónál. Szerencséjére azonban a lefoglalt szerek csekély részéről lehetett megállapítani, hogy pontosan micsoda.

A valóságshow-ból ismert celeb ügyében lezárult a nyomozás. A ruházatában talált 55 grammnyi fehér por, az autójában talált egy gramm valamint a lakásán további egy grammnyi anyag nagy részéről azonban nem lehet pontosan megállapítani, hogy micsoda.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

“A lefoglalt mennyiségnek csak csekély része alkalmas arra, hogy bűncselekmény elkövetését lehessen rá alapozni. A többiről az isten se tudja, mi”- mondta korábban dr. Pokker Zoltán, Aurelio ügyvédje. Ez lehet az egykori villalakó szerencséje, ugyanis ha a nála talált mennyiségről kiderül, hogy tiszta kokain, akkor akár 15 év börtönt is kaphatna, ha pedig a terjesztés gyanúja is felmerül, akkor még életfogytiglant is. A nyomozás lezárult, az ügyében pedig vádemelést javasolnak - írja a Bors.

Ezt találták Aureliónal Forrás: police.hu

A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. április 5-én befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Bajai Járási Ügyészségnek küldi meg. A nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő véleménye alapján a lefoglalt anyagok kábítószernek – kokainnak, illetve cannabisnak - minősülnek” - írta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Aurelio ügyvédjét sikerült elérnie a lapnak, azonban nem kívánták kommentálni a fejleményeket. "Aurelióval nem kívánunk ezzel foglalkozni" -mondta dr. Pokker Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.