Demcsák Zsuzsát is Kiss László tanította úszni

Forrás: TV2 -
úszás Demcsák Zsuzsa Kiss László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokkában beszélt először Demcsák Zsuzsa, hogy őt is Kiss László tanította úszni. Zsuzsa abban az időben semmilyen pletykát nem hallott, úgy gondolja, senki nem értesült a történtekről.

"Ő emlékszik rám, mindig mondta, ha találkoztunk, hogy a tanítványa voltam. Én nem, túl kicsi voltam, nyolcévesen hagytam abba, akkor mentem el röplabdázni. Amikor elkezdtem dolgozni az úszószövetségnél, mindig üdvözöltük egymást úgy, mint edző és tanítványa. Beszéltem erről édesanyámmal, ő sem tudott erről. A napokban, amikor nyilvánosságra hozták az ítéletet, akkor hallottam róla először. Édesanyaként teljesen egyértelmű, hogy mit gondolok erről. Nekem ez derült égből villámcsapás volt. Sosem gondoltam volna, felháborít, szörnyűséges. Az a kérdés, miért most derült ez ki? Kit akarnak ezzel bántani? Felhívtam Lacit, beszéltem vele. Kértem, hogy jöjjön be a Mokkába. Interjút szerettem volna készíteni vele, mindenki kíváncsi lenne arra, amit mond. De nem jött, pár nap nyugalmat szeretett volna" - mondta el a Borsnak a műsorvezető.

Forrás: TV2

Kiss László évekkel ezelőtti tettéről Sebestyén Balázs és Vujity Tvrtko is kifejtette véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.