Cinthya Dictator: "Énekhangom nem lesz, ennél többet nem tudok tenni"

szereplés Cinthya Dictator Nagy Duett Varga Viktor kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere a Nagy Duett első kiesőivel, Cinthya Dictatorral és Varga Viktorral beszélgetett a showműsor után.

Mint a Life.hu is megírta, a Nagy Duett új szériájának első kiesői Cinthya Dictator és partnere, Varga Viktor lettek. A műsorból távozó sztárpárt a Life.hu riportere faggatta ki arról, mi a véleményük a produkciójukról és a zsűri bírálatáról. A videót alább tekintheted meg:

Bárdos András: "Elég hazudós ember voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160401-bardos-andras-musorvezeto-es-ujsagiro-elmondasa-szerint-hazudos-ember-volt.htmlAz egykori híradós őszintén mesélt feleségével, Máté Krisztával való megismerkedésük kezdeteiről, és arról, milyen sokat változott az elmúlt évek alatt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIlyen előnytelen kép még nem készült Natalie Dormerrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160411-natalie-dormer-szinesznorol-ilyen-elonytelen-kep-meg-nem-keszult.htmlRossz beállítás és szög: nem ezt szoktuk meg a Tudorok és Az éhezők viadala sztárjától. TV + Sztárok--Egyre többször bújik össze a két Farm-lakó, Cintia és Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20160325-farm-cintia-es-farm-norbi-egyre-tobbszor-bujik-ossze.htmlA Farm központi fűtés nélküli, hideg éjszakái összehozzák a játékosokat: Cintia és Norbi a jelek szerint egyre jobban kezdenek egymásra találni. Vajon valódi vonzalom ez, vagy csak taktikai megfontolásból teszik? TV + SztárokOrigoFeszült és nem beszél - Ilyen ember Victoria Beckham az egykori szakácsa szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20160323-victoria-beckham-es-david-beckham-egykori-szakacsa-wolfgang-puck-ilyenek-a-hetkoznapokban.htmlWolfgang Puck mesterszakács éveken át főzött a Beckham házaspárra, így volt alkalma közelebbről megismerni Victoria és David Beckham ízlését és szokásait. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor lesz Várkonyi Andrea új kollégája?http://www.life.hu/sztarok/20160323-friderikusz-sandor-lesz-varkonyi-andrea-musorvezeto-hirados-uj-kollegaja-a-naploban.htmlFriderikusz Sándor a hírek szerint a Napló riportereként tér vissza a képernyőre. TV + Sztárok--Alig lehet ráismerni Axl Rose-rahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-axl-rose-a-guns-n-roses-zenekar-frontembere-nagyon-elhagyta-magat.htmlEljárt az idő a Guns N' Roses énekese felett is, akit a minap Atlantában kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.